2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عشق چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14441 بازدید | 34 پست
ببخشید عزیزم میشه راجب به امضات یکم توضیح بدی..حتما ریپلای کن ببینمت

گلم ، امضام ینی شهدا رو تو زندگیت درگیر کن. یه دوست معنوی از شهدا انتخاب کن و شب و روز باهاش باش. مهمونی میری با اون برو. تفریح..درس...مسافرت...خونه... همه جا انگار یه رفیق همیشگی داری. باهاش حرف بزن ...کمک بخواه... برو دنبال زندگی نامه اش و...

یه مدت که بگذره میبینی زندگیت متحول شده. ارامشت واقعی شده... دیگه سر هرچی تو زندگی اذیت نمیشی ...مطنئنا شهدا رفیق صادقی هستن و دستگیر. اگه خواستی میتونی با شهید ابراهیم هادی شروع کنی یا هرشهید دیگه. 

من بهت دوتا کتاب پیشنهاد میدم. 

سلام بر ابراهیم ۱  و سلام بر ابراهیم ۲

اگه اهل تهرانی کهف الشهدا سر بزن حتما. اینجا توضیح دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1826975/کهف-الشهدا-شب-های-احیا-ولنجک-تهران

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
گلم ، امضام ینی شهدا رو تو زندگیت درگیر کن. یه دوست معنوی از شهدا انتخاب کن و شب و روز باهاش باش. مه ...

تهران نیستم عزیزم ،التماس دعا هر وقت رفتی برا ارامشدل منم دعا کن 

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نیستم عزیزم ،التماس دعا هر وقت رفتی برا ارامشدل منم دعا کن 

چشم حتما. حالا کهف الشهدا که گفتم نمیتونی بیای ، اون کتاب هارو بخون حتما . ارامشی که میگی تو اوناست

بعد اون دوتا کتاب قطع نکن ارتباطت رو باشهدا

همینطور ادامه بده 😘😘

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
من و همسرم عاشق هم بودیم خیلی سال هم با هم دوست بودیم شرایطمون جور شد ازدواج کردیم غیر از یسری مشکلا ...

عزیز دلم خیلی واست خوشحال شدم انشالله همیشه در کنار همسرت خوشحال و خوشبخت زندگی خوبی داشته باشی واست بهترین هارو میخوام 😍