2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توی بارداری بهتون بگه که بچه ات مال منه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 110 پست
شوهرم خیلی انسانه و به خاطر شوهرمه که من همیشه حرمت مادرش رو نگه میدارم

عزیزم.

شمام حساس نشو گلم.بچه بچه شماست حتی اگ نتونی شیرش بدی.

من چی بگم ک هتوز بچه دار نشدم و بخاطر این از نظر خانواده شوهرم زن ب حساب نمیام.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش مبترسم بچمو بگيرن به يكي كه ميگم بهم ميخندن !مادرشوهرم اينا تا فهميدن باردارم گفتن پول پيشتو ...

دقیقا مادر شوهرم منم از بارداری و زایمان اولم خیلی رد بدی توی ذهن من گذاشت تا حدی که تا مدتها به بچه دار شدن که فکر میکردم رعشه میگرفتم 

سر این یکی هم انقدر اوایلش حالم بد بود که بیشتر شبها خواب میدیدم یک نفر یه چیزیم رو دزدیده خیلی روی خودم کار کردم که اون افکار منفی رو از خودم دور کنم تا امروز که..😳

عزیزم. شمام حساس نشو گلم.بچه بچه شماست حتی اگ نتونی شیرش بدی. من چی بگم ک هتوز بچه دار نشدم و بخاط ...

ماله من فك ميكرد حامله نميشم ٨سال جلوگيري كردم امسال ناخواسته حامله شدم بچمم پسر شد تا سه ماهگي هم بهش نگفتم وقتي بعش گفتم داشت ميتركيد 😂

عزیزم. شمام حساس نشو گلم.بچه بچه شماست حتی اگ نتونی شیرش بدی. من چی بگم ک هتوز بچه دار نشدم و بخاط ...

ايشالله قسمت شما هم باشه عزيزم ،بيخيالش !حالا من كه حامله هستم رفتارش با قبل كه فرقي نكرده هيچ بدترم شده 

وای باورتون نمیشه مادرشوهرمن اصلااحترام منونداره،حتی به من انگ نازایی زد فحش داددلموشکوند الان که حامله ام همش قربون صدقه ی بچه میره،میخوادبه خودش وابستش کنه هنوزنیومده،من یکی حالم بهم میخوره ازاین کاراش مثلا به من میگه ایشاالله بچه به خانواده مابره،هم قیافش هم هوشش،یااینکه همش بچمون،نی نیمون میکنه منم مجبورم تحمل کنم گاهی وقتا به شوهرم میگم یعنی من هیچم که خانوادت برای بچه منومیخوان؟

وای باورتون نمیشه مادرشوهرمن اصلااحترام منونداره،حتی به من انگ نازایی زد فحش داددلموشکوند الان که حا ...

منم زورم مياد وقتي هي ميگن ني نيمون 😒😒😒اول بش گفتم شوهرم دختر دوست داره گفت نه پسر ميخواد اينجوري ميگه كه تو ناراحت نشي بچم پسر شد ميشينه ميگه من سه تا پسر زاييدم جنسيت كه فقط با زن نيست ٥٠ ٥٠ هست حالا اگه دختر شد بم ميگفت دختر زا !خدا ازش نگذره انقد استرس بهم داد واسه جنسيت بچه 

واي من فكر ميكردم فقط خانواده من اينجورين😐

مال من برعكسه، مامانم زايمان كه كردم همش ميگفت بايد تا ٤-٥ ماه خونمون بموني، اصللللنم بمن نميدادن بچه رو و فقط وقت شير ميدادنش و بعدم از تو بغلم ميبردن عوضش ميكردن  و ميخوابوندنش و...

واي چه روزاي بدي بود، پسرم كه ٢٠ روزه شد برگشتم خونم، هرررر روز گريه ميكردم از دستشون، ولي الان بهترم

ولي مامانم هنوز ميگه خونتونو بفروشين بياين نزديك ما خونه بگيرين، كه هرروز بيان بچه رو ببرن😞

واي من فكر ميكردم فقط خانواده من اينجورين😐 مال من برعكسه، مامانم زايمان كه كردم همش ميگفت بايد تا ...

باز حالا آدم از سمت خانواده خودش یک مقداری موضوع قابل هضم تره

مادر شوهر من توی بارداری اولم میگفت پشت پشت پسره که مادر رهگذره!!!حالا خودشم مادره

باز حالا آدم از سمت خانواده خودش یک مقداری موضوع قابل هضم تره مادر شوهر من توی بارداری اولم میگفت پ ...

وا!😳

من تو برخورد با همچين مسئله اي انقد عصبي ميشم كه فك ميكنم هر جوابي بدم به طرف كمشه!😶