2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توی بارداری بهتون بگه که بچه ات مال منه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت میخوردش؟😞

من بچه ام کم میذاشتم پیشش ، ولی بعد دو سه سال خودش می‌گفت بعضی وقتاک میوردم ی ساعت خونه امون میداادم بهش میخورد ولی چون شیر نداشت گریه می‌کرد ، 😑 ولی بچه ی دخترش الان پنج ماهشع دقیقا روزی نیس ک همین حرکتو انجام نده ،بچه کوچیک هم چ می‌دونه دهنش وا می‌کنه وقتی گشنه باشه

مادرشوهر

متاسفم براش.

بگو همین ی دونه ک تربیت کردی(شوهرت)برای کل جامعه بشریت کافیه.

ببخشید من نمیدونم شوهرت چ جوریه.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

جاری منم از موقعی ک باردار شدم بهم میگفت بچه تو خودم بزرگ میکنم 😕تا روز زایمانم ک اومد و گفت حیف ک دوری وگرنه بچه تو خودم بزرگ میکردم😬 بنظر خودش حرف خیلی خوبی میزد لطف میکرد درحقم😃

منم عصبی بودم بالحن بدی گفتم خودم از پسش برمیام اگه شماها بزارین😡

همه قوم شوهر بودن

زشت شد فکر کنم

عجب صبـــری خـدا دارد...
متاسفم براش. بگو همین ی دونه ک تربیت کردی(شوهرت)برای کل جامعه بشریت کافیه. ببخشید من نمیدونم شوهرت ...

شوهرم خیلی انسانه و به خاطر شوهرمه که من همیشه حرمت مادرش رو نگه میدارم

وای خیلی بدم میادازاینجورادما،خودشون چندشکم زاییدن خیرسرشون،همه کوفتی خوردن توزندگی بسشون نیس،منم مادرشوهرم ادم بیخودیه،منم حامله ام جیگرم روخون کرده باتیکه پرونیهاش،هنوزبچه من نیومده،همش صداش میزنه مامان،میخوادبچمووابسته خودش کنه،همش خط ونشون،کلا حیه کاری کردن که ازخانواده شوهرحالم بهم میخوره ولی چه کنیم استارتر یکی مث من بیچاره اگرجوابشونوبدم جری ترووحشی تترمیشن 

منم همش مبترسم بچمو بگيرن به يكي كه ميگم بهم ميخندن !مادرشوهرم اينا تا فهميدن باردارم گفتن پول پيشتون رو بگيرين بياين پيشه ما طبقه پايينمون بشينين كه نزديك باشيم به خاطر بچه بهتره نصفع شب پاميشه گريه ميكنه تو هم نادوني ،دقيقا اينجوري بم گفتن 😒😒😒😒