2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توی بارداری بهتون بگه که بچه ات مال منه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 110 پست

استارتر من خودم خیلی تو حرفام سعی میکنم به کسی برنخوره و احتراما حفظ شه ولی کسی که این حجم از بی شعوری رو داره که اینطوری حرف میزنه دیگه نگران ناراحت شدنش نباش . بگو خدا بهم بچه داده توان نگهداریشم میده ان شاالله . اگه کمک خواستم حتما خبرتون میکنم

نه نداشت جانم ،الانم همین حرکتو برای بچه ی دخترش انجام می‌ده نمی‌دونم چرا وقتی بیکار می‌شه سینشو می‌ ...

عجب.واسش یه عروسک بخرید بدید بهش تو خلوت خودش بچه داری کنه شیرش و بده شاید از کله اش پرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی فکر کردی واقعا میبره نی نی رو؟😢

خوب آره اون موقع ۲۱سالم بود و زمان حاملگی هم حساس بودم بدتر از همه تا زایمان کردم هنوز ی ساعت نگذشته اومد گفت میبرمش با آب قند بزرکش میکنم ،منم خنگ همش گریه زاری ،افسرگی گرفتم شدید و دیگ ی جوری شده بودم ک بچه امو تا ی سالی قایم میکردم نمیذاشتم پیش اون بمونه و خونشون هم نمی‌رفتم از ترس، بعضی وقتا میومد بچه رو ی ساعت می‌برد و من تو اون ی ساعت گریه بودم 😄

نه نداشت جانم ،الانم همین حرکتو برای بچه ی دخترش انجام می‌ده نمی‌دونم چرا وقتی بیکار می‌شه سینشو می‌ ...

چقدر بی ادب..براش متاسفم

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

من بودم انگشت شستم میذاشتم تو بشقاب محترمانه میذاشتم جلوش میگفتم فعلا با این مشغول باش 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بگو ممنون از لطفتون.بچه ی من خودش پدر و مادر داره.اسم من توی شناسنامشه نه شما

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
استارتر من خودم خیلی تو حرفام سعی میکنم به کسی برنخوره و احتراما حفظ شه ولی کسی که این حجم از بی شعو ...

اینم خوبه مرسی

چون امروز اولین بار بود که این حرف رو ازش شنیدم و مطمئنم از امروز بارها تا لحظه ی تولد ممکنه بشنوم چون وقتی بخواد بره روی مخ اساسی میره

داريم از اينجور چيزا !مادرشوهر منم فك ميكنه من بلد نيستم بچه تربيت كنم دم به دقيقه تيكه ميندازه ميره ...

آره اینم میگه میخوام این یکی (خیلی عذر میخوام از شما و بچه ی توی دلم) هار بار بیاد!

اینم خوبه مرسی چون امروز اولین بار بود که این حرف رو ازش شنیدم و مطمئنم از امروز بارها تا لحظه ی تو ...

به نظر من اصلا جوابشو نده نزار بفهمه حساسی رو این موضوع .انشالله بچه ات به دنیا اومد انقدر جدی رفتار کن و خودت و حساس نشون بده نسبت به بچه ات که نتونه از بغلت تکونش بده