2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توی بارداری بهتون بگه که بچه ات مال منه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 110 پست

دوست من وقتی دنیا اومده مادرش یک ساعت نگه داشته و بعد داده به پدرش بعدشم ک طلاق گرفتن.

دختر بیچاره تا دم ازدواجش نمیدونست مامانش یکی دیگه است ولی تا فهمیده ی مدت گفت چرا ولم کرده ولی باز اونو مادرش میدونه

هر کسی بالا ترین محبت رو به بچه بکنه مهر مادری رو نمیتونه اعمال کنه چون محبت مادر ذاتیه مثل پرواز کردن پرنده ک نسبی و اکتسابی نیست.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دهنی سرویس میکنم که فقط خدا میدونه😡😡😡 حتی فکرشم بره تو مخ کسی خونشو میریزم جدی گفتم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
مگر شیر داشت سینه اش    

نه نداشت جانم ،الانم همین حرکتو برای بچه ی دخترش انجام می‌ده نمی‌دونم چرا وقتی بیکار می‌شه سینشو می‌ده به بچه میگه بخور مامانت هم از این سینه شیر خورده 

واااااااا، چه حرفها  شوهرت چي گفت؟

شوهرم اون موقع اونجا نبود

ولی اگه بود بازم چیزی نمیگفت😐😐😐 میگه از این حرفای خاله زنکی و مسخره بدم میاد

دیگه نمیدونه همین حرفای مسخرهء خانوادش چقدر عصبی و دیوونم میکنه.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
من همون موقع جوابش رو دادم ولی میدونم این حرفش استارت یک جنگ اعصابه برای من بیچاره😳

بگو هیچکس نمیتونه بچه رو از مادرش جدا کنه.اگه برای خودت حقی قائل هستی،برو دادگاه شکایت کن

با تیپ پا پرتش میکنن بیرون

طبق قانون تربیت و حضانت بچه ها حق مادر وپدرشونه.و اگه کسی بچه رو ازونا بگیره به زندان محکوم میشه.

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

یاد داستان بچگیامون افتادم: مردی که برای چیدن تربچه برای خانوم باردارش از باغچه یه جادوگر میره و جادوگره مچشو میگیره و به این شرط رهاش میکنه که بچه رو بعد از زایمان بدن بهش😑

بعد از دنیااومدن بچه هم میره میبَرَدش و خودش بزرگش میکنه

استارتر شوخی میکنن باهات، مگه میشه توی واقعیت چنین کاری کرد؟

کج کلاه خان یارمه

والا مادر شوهرمنم میگفت بچه بیارین تا 7سالگی نمیدم بهتون خودم بزرگش میکنم وقت مدرسش شد میفرستمش پیش شما .میگفت شما فقطبرین بگردین و خوش باشین.بچه هامون که به دنیا اومدن مادرشوهرم میگفت وووای با هم نیاین خونم من الان سنی ازم گذشته حوصله سرصدا زیادو ندارم میگفت زوج و فرد کنید یه بار دخترم بیاد یه بارپسرم با هم میاین شلوغ مبشه 

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون