2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

309 بازدید | 12 پست

امروز صبح به پسرم واکسن دوماهگیشو زدیم ،گفتن ۴ ساعت یکبار قطره استامینوفن بده ، منم دو برابر وزنش قطره میدم بش هرسری

بعداز ظهر و شب کلی بالا اورد ، تا حالا اینجوری بالا نیاورده بود ، نمیدونم عوارض واکسنه یا قطره یا اصلا ربطی به واکسن نداره 

کسی میدونه چرا بالا میاره ؟☹☹☹☹☹

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تب نداره و شیر میخوره مشکلی نداره عزیزم شاید از طعم قطره بدش میاد

نه خداروشکر تب نداره ،شیر هم میخوره، یه قطره قبلا بش میدادم برای ختنه ،اسهال شد ،دکتر گفت استامینوفن پاراکید بگیر عوارض نداره ، ولی خیلی بالا اورد نمیدونم حالا از قطره س یا چیز دگ 

نه خداروشکر تب نداره ،شیر هم میخوره، یه قطره قبلا بش میدادم برای ختنه ،اسهال شد ،دکتر گفت استامینوفن ...

پاراکید عالیه اگه بازم بالا اورد کم کم بهش بده 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
عزیزم من ۱۴ ام باید واکسن دو ماهگی بزنم ولی رحلته امامه.همه جا هم که تعطیله تا شنبه.ب نظرت اشکال دار ...

سریع بعد از تعطیلیا ببرش

من پرسیدم گفتن زودتر ک اصلا نزنید ،یکی دو روز دیرتر بشه اشکالی نداره ، ولی نذارید خیلی فاصله بیفته