2777
2789
عنوان

خانوما بگید من چطوری برخوردکنم؟

526 بازدید | 59 پست

من مشغول تدارک جهیزیه ام و عروسیمون اگه دعواهامون تموم شه اواسط تابستونه

شوهرم ی جورایی زیادی پررو و انگار نمک نشناس

پدرمادرمن سعی کردن همیشه بهترین جهیزیه رو برام بخرن

ولی اون هرطورشده یه ایراد گرفته ازش

اما منم زیادبهش اهمیت ندادم تاالان

الان مونده کابینت کردن خونه ک ما رسم داریم عروس انجام بده

اقا اومده الکی گیرداده ک باید کابینت ساز از شهردیگه بیاد و اصلا کار کابینت سازی ک ما میخوایم ببریم رو ندیده و میگه  شاید خوب نباشه

منم گفتم ما تصمیم گرفتیم اینو بیاریم

الانم بهش برخورده و رفته تو قهرالکی

اعصابم رو خراب کرده با کاراش

خیلی بی چشم و رو

درصورتی ک من حتی اگه باباش برا خونه ساختن اونطور ک باید هزینه نکرد یا چیزی خرید ب سلیقه من نبود چیزی نگفتم اصلا

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

فقط طلاق☹

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد اینهمه ایرادگیر و قهرو !!!!!

اصلا ندیده و ایرادمیگیره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

چقدر پررو اخه شما چرا کابینت کنی خونه اونو ببخشید ا....... چیز بده کلاه بده یه چیزیم سر بده حکایت ایناستا

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزيدم ياد بگير شماهم طبق سليقت نبود حتما به زبون بياري كه هم ساده لوح جلوه نكني هم بعدا حاي توقع براي خودت نمونه!

كابينت سازم راهش اينه كه كلي بگي ما خيلي به كارش مطمئنيم و...

كدوم شهرين كه كابينتم با دختره😐

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
ولی این همه بهش بهادادی پرو شده ...

بها ندادم این شده

برا انتخاب هیچی با خودم نبردمش و همش با مامان بابام رفتم خرید

تو ببین اگه بها میدادم چی میشد