یاسیم مدیر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 1192 عنوان آفرین به غیرتت احسان علیخانی | مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 34 پست واقعا خدا اجررررش بده ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت 1397/03/13 | 20:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angry_girl عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1486 گم شه واسه خودش خودش ماهي يك ميليارد ميگيره فقط ظاهرش خوبه درسته مسبب خير ميشه ولي خودش از مهران ... فیش حقوقیشو دیدی ایا؟ من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
پریانکا_باربی عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 64826 وقتی دولت بودجه درست و حسابی نمیده مجبورن الان فیلمها و سریال های خارج کشور و نگاه کن تبلیغ میکنن توفیلمهاشون تا هزینه هاشون دربیاد
مادري عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 679 دزدی کنکرده تلاش کرده تونسته داره وا چرا ما اینجوری شدیم یکم ذاتمون رو درست کنیم ذاتم درستهبيشتر از اونم دارماز ادا بازي بدم ميادعقل شما تو چشمتونه ربطي به ذات من ندارهريپلاي نكنهركسي نظر خودش رو ميدهتوهين مردي جوابت رو دادم تمام زندگي قشنگه وقتي كنارمي
مادري عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 679 انگار از جیب ما حقوقشو میدن .....مثلا بره کار کنه برنامه بسازه بگه نه دستتون درد نکنه حقوق نمی ... نه عزيزم حتما حقشهخيليا بيشتر ميگيرنولي فيلم بازي نميكنن مردم خل فرض كننخندوانه هم كمك ميكرد ولي نه اشك مردم رو درمياره نه اداي ادم دلسوز رو درميارهنه .... زندگي قشنگه وقتي كنارمي
مادري عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 679 وقتی دولت بودجه درست و حسابی نمیده مجبورن الان فیلمها و سریال های خارج کشور و نگاه کن تبلیغ میکنن تو ... اره ولي مديري نقشه ريخت بود كه اخر به خريداراي سي ديم قرعه كشي ميكنم و جايزه ميدم كه كلا همش دروغ بودفقط مردم رو بازي گرفته بودوگرنه تبلغ ازاده چون هزبنش رو مردم نميدن خود برندا ميدن زندگي قشنگه وقتي كنارمي