2777
2789

منم همینطور خیلی چیزارو از مامان مینا مخفی میکنم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونروز با شوهرم دعوا میکردیم مادرشوهرم با کمال پرویی اومد در خونمونو باز کرد اومد تو(در و قفل کرده بودما قشنگ کیلد انداخت درو باز کرد)به شوهرم گفت چرا کتکش نمیزنی چرا جوابشو نمیدی 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

شوهرم موقع ازدواجم میگفت مهم اینه ما همو دوست داریم خانواده مهم نیستن 

منم گفت باشه و راست میگی فلان 

برا خواستگاریم شوهرم گل مورد علاقمو سفارش داد 

اما برام قرآن نبات و آینه و قند چادر هیچی نیاوردن 

اونموقع گفتم مهم نیست اما الان مال دوستامو میبینم حسرت میخورم 

کلا پولی هم نمیشدا اما نمیدونم چرا دوست داشتم بود :((((((

امروز مدال زنجیر دوستمو دیدم مادرشوهرش برا پاگشاش خریده بود 

اما مادرشوهر من با افتخارم میگه من عروسمو پاگشا هم نکردم :(((((

شوهرم موقع ازدواجم میگفت مهم اینه ما همو دوست داریم خانواده مهم نیستن  منم گفت باشه و راست میگ ...

وای دختر تو چه قد مثل منی باور میکنی شوهر منم همش میگف خانواده ها مهم نیستن و برام خیلی تو خردی عروسی کم گذاشتن و منم به خاطر شوهرم با این مسئله کنار اومدم ولی الان به قول تو دوستان که میبینم

وای دختر تو چه قد مثل منی باور میکنی شوهر منم همش میگف خانواده ها مهم نیستن و برام خیلی تو خردی عروس ...

آره برام کاری نکردن به شدت ناراحتم کردن 

شوهرم خوبه اما مظلومه 

اذیت میشم