2777
2789
عنوان

مشكل فعلي با شوهرم

212 بازدید | 11 پست

دلم گرفته دوستان

اينجا ميام تاپيك ها رو ميخونم نميدونم واقعا ...همه اينقد مشكل ...هر كي از هر چيزي ميگه

سخته تصور مشكلات همه

منم مشكلم اينه خودم احساساتيم شوهرم اصلا

خيلي زندگي جالبي ندارم

با من كه خيلي حرف نميزنه ولي توي نامزدي برعكسش بود الان خيلي كم

الان سرماخوردم حسابي فقط از ادم ميپرسه چيكار كنم خب يعني چي يعني تو نميدوني الان بايد چيكار كني ديشب از سرفه داشتم خفه ميشدم با دوستاش رفت بيرون اصلا ايرادي بهش نگرفتم رفتم خوابيدم

الان گفتم بهش مثلا مريضم يكم با ادم حرف بزن هواي ادمو داشته باش ميگه بريم بيرون ميگم تو برو كاراتو بكن (يه جايي كار داشت) بعدش ميريم گفت يه دفعه بگو نرم ورزش ديگه(معمولا يكي دو روز در هفته ميره ورزش) گفتم نگفتي ميخاي بري ورزش خب!

نشستيم حرفي نزد بعد پاشده رفته تو اتاق سر گوشيش 

اميدوارم گوشيش بتركه يعني ادم ميتونه اينقد بي انصاف و نامهربون باشه حالا يه شب نره ورزش

تازه قرار بود اين چند روز بريم سفر نشد يعني تلاشي نكرد خوشحالم شد نميريم

خودش مريض بود من يه سفر كاري بايد ميرفتم كنسلش كردم كلي بهش رسيدم ميدونم كلا مردا همينجورن ولي خب يه حرف زدن يه نوازش كردن ادمو نميكشه 

خسته شدم از بس مهربون بودم از بس كوتاه اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دلم میخواد وقتی مریضم شوهرم نبینم تا خوب شم

منو میبره دکتر میایم خونه دلم میخواد بخوابم بهش میگم تو پاشو برو سرکار،تازه میگم زنگ هم کم بزن فقط نهار و شامم از بیرون بگیر بیار

بیشتر دلم میخواد مامانم بیاد پیشم

خدایا شکرت هزاربار

شوهر منم نامزدی انقد میگفت دوست دارم دیگه از این کلمه متنفر بودم ولی بعد عروسی تو این چهار سال اصلا نگفتع🙁 اصلا بلد نیس حرف عاشقانه بزنه، میگن مردای ترک اینجورین ، همسرتون ترکن؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
شوهر منم نامزدی انقد میگفت دوست دارم دیگه از این کلمه متنفر بودم ولی بعد عروسی تو این چهار سال اصلا ...

شوهرم منم ترکه میگه تنگولتم،عاشق ترینتم

اما نمیگه دوست دارم😂😂😂

بهش اصرار میکنم یا از گاز گرفتن بدش میاد 

تو اون حالت فقط میگه دوست دارم

خدایا شکرت هزاربار
شوهرم منم ترکه میگه تنگولتم،عاشق ترینتم اما نمیگه دوست دارم😂😂😂 بهش اصرار میکنم یا از گاز گرفتن ...

ای وااای از دست این مردا😣 شوهر من اونم نمیگه آخه 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
عزیزم کی گفته مردا کلا اینجوری هستن. با همسرت صحبت کن دوستانه، داره کم لطفی میکنه

والا صحبت ميكنم همون موقع حق رو به من ميده ولي دوباره از نو

نميدونم چه كنم واقعا خستم

وای من دلم میخواد وقتی مریضم شوهرم نبینم تا خوب شم منو میبره دکتر میایم خونه دلم میخواد بخوابم بهش ...

مامان كه بله ولي وقتي در دسترس نيس نياز داري يكي ديگه باشه

شوهر منم نامزدی انقد میگفت دوست دارم دیگه از این کلمه متنفر بودم ولی بعد عروسی تو این چهار سال اصلا ...

نه عزيزم ترك نيست

بارها بهش گفتم تو نامزدي عقد اينجوري نبودي