بدبختیم اینه که وابسته هم هستم یعنی تو این دوباری که بهم ثابت شده که به دختری پیام داده نتونستم تصمی ...
ما زنا اکثرمون همینیم،بعد با ی غلط کردمو،اشتباه کردمو،اون منو گول زدو ،کادو اینا خر میشیم و باز ادامه میدیم ،پس اصلا بهترین کار اینکه ب رو خودت نیاری و راها باز بذار تا مرز بی کفایتیشو بهتر بهت نشون بده اونوقت دیگه میتونی واقعا تصمیم جدی بگیری،بعدم خواهر من تو زندگیتو بکن ،کلاس ورزش و شنا و یوگاتو برو ب خودت برس با جونم و قربون و از خود گذشتگی باهاش باش تا شاید سر عقل اومد از لحاظ نزدیکی کم براش نذار ،حتی شده خودت برو سمتش ک بعدم حتی اگه خطایی ازش سر زد تو زبونت دراز باشه ک بگی من واست کم نذاشتم،نه ک اون بگه تو واسم کم گذاشتی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما زنا اکثرمون همینیم،بعد با ی غلط کردمو،اشتباه کردمو،اون منو گول زدو ،کادو اینا خر میشیم و باز ادام ...
ممنون از راهنماییت این کارهارو میکنم چندتا حامی خیلی بزرگ تو زندگیم دارم که خدا خودش برام نگهشون داره
یکیش همین عموم ؛یکی دیگه یکی از دوستامه که واقعا مثل خواهره و پدر و مادرم ،کلاس یوگا و شنا و مشاوره و هر چی که بگین دارم میرم اما متاسفانه ذهن مسمومم داره از درون کار خودشو میکنه
ممنون از راهنماییت این کارهارو میکنم چندتا حامی خیلی بزرگ تو زندگیم دارم که خدا خودش برام نگهش ...
والا چی بگم،خواهش میکنم،ان شاالله روز ب روز زندگیتون شیرین تر بشه،ولی اینا بدون شگ داشتن اول روح خودتو داغون میکنی بعد کم کم منتقل میشه به اون،پس یکم بی اهمیت جلوه بدهه ک مثلا من تورا خیلی قببول دارم،ب روشم نیار،چون اینطوری پرو تر میشن مردا،