یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه قبلا دو بار در حد تلفن ازش خیانت دیدم و هیچ جوره نمیتونم هضمش کنم و دیگه هم نتونستم بهش اعتماد ک ...
خب اگه میخوای تمومش کنی واقعا همین کارا بکن مچشم بگیر و خلاص،اما اگه میدونی سست عنصری و میخوای فقط بهش ثابت کنی ک اون ادم بدیه بدون زندگیت جهنم تر از الانت میشه
خب اگه میخوای تمومش کنی واقعا همین کارا بکن مچشم بگیر و خلاص،اما اگه میدونی سست عنصری و میخوای فقط ب ...
بدبختیم اینه که وابسته هم هستم یعنی تو این دوباری که بهم ثابت شده که به دختری پیام داده نتونستم تصمیم جدی بگیرم ؛گفتم شاید این دفعه که شنود میذارم اگه بازم چیزی دیدم یا فهمیدم شاید بتونم تصمیم قطعی بگیرم
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
البته شنود رو خریدم ولی دلیل اینکه هنوز نذاشتم همینه که شاید بازم نتونم تصمیم به جدایی بگیرم
حالا چند خریدی؟
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
از همه نظر شرایطشو دارم و استقلال دارم فقط استقلال احساسی و عاطفی ندارم
منظورم اینه اگه فردا ثابت کردی خیانت میکنه و بهش گفتی دیگه باید حتما جدا شی .نگی نمیتونم جدا شم که اونوقت بعد از اون میتونه هر قدرم خیانت خواست بکنه حتی دیگه پنهونم نمیکنه
خخخخخخ من نخریدم یکی هست که کمکم میکنه یعنی عمومه اون برام خریده به خواست خودم چون نمیخواد از ...
اهان.منم با عموت موافقم