چند هفته پیش که سایت مشکل داشت ی نفر تاپیک زد من رفتم جواب داد این به من بی ادبی کرد
کلییییی براش تایپ کردم توضیح دادم با ناراحتی هیچ کدوم از پیام های من ارسال نشد . این رفت تاپیک های چندین سال پیش من که مشکل داشتم رو لایک کرد 4 تا چیز بارم کرد بعدش قفل کرد
این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون جوابش رو ندادم یادم مونده بود حرفش بعد اسمش رو پیدا کردم رفتم دیدم دوباره تاپیک زده یکی دیگه ...
اینا از اون دسته آدمایی ان ک تو مجازی شاخن تو واقعیت هیچکی ادم حسابشون نمیکنه فقط آدمای تایپرن تو واقعیت موشن
از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.
من چون جوابش رو ندادم یادم مونده بود حرفش بعد اسمش رو پیدا کردم رفتم دیدم دوباره تاپیک زده یکی دیگه ...
منم یبار یکی تاپیک گذاشته بود از شوهرش گله میکرد منم گفتم سعی کن با آرامش حلی کنی یکی بهم پرید که شما ها ذلت حقتونه کنیزید برو نهارتو بذار وگرنه شوهرت با کمربند سیاه و کبودت میکنه ینی حرفایی زد که برگام ریخت منم نمیتونستم نی نی یار و تگ کنم پیاماش رو خوندم و سوختم خخخخ
نه اتفاقا احساس میکنم خیلی از خود متشکر باشه تو دنیای واقعی .
نه بابا این فکر و نکن ادم زیاد تو مجازی دیدم اونایی ک تو مجازی هارتوپورت میکنن تو واقعی چیزی نیستن اینایی ک میان تو مجازی بقیه رو زیر سوال میبرن دنیاشون در حد همین تاپیک زدن و با چت ب این و اون پریدن
از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.