2789
عنوان

بیاید غیبت 😁

1 بازدید | 38 پست

بچه هااااا

چند هفته پیش که سایت مشکل داشت ی نفر تاپیک زد من رفتم جواب داد این به من بی ادبی کرد

کلییییی براش تایپ کردم توضیح دادم با ناراحتی هیچ کدوم از پیام های من ارسال نشد . این رفت تاپیک های چندین سال پیش من که مشکل داشتم رو لایک کرد 4 تا چیز بارم کرد بعدش قفل کرد

اسمش چی بود

اووووووووف جوووون غیبت

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

من چون جوابش رو ندادم یادم مونده بود حرفش

بعد اسمش رو پیدا کردم رفتم دیدم دوباره تاپیک زده یکی دیگه رو شسته گذاشته کنار😁ادم تعجب میکنه اصلا از رفتار بعضی ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون جوابش رو ندادم یادم مونده بود حرفش بعد اسمش رو پیدا کردم رفتم دیدم دوباره تاپیک زده یکی دیگه ...

اینا از اون دسته آدمایی ان ک تو مجازی شاخن تو واقعیت هیچکی ادم حسابشون نمیکنه فقط آدمای تایپرن تو واقعیت موشن

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

من چون جوابش رو ندادم یادم مونده بود حرفش بعد اسمش رو پیدا کردم رفتم دیدم دوباره تاپیک زده یکی دیگه ...

منم یبار یکی تاپیک گذاشته بود از شوهرش گله میکرد منم گفتم سعی کن با آرامش حلی کنی یکی بهم پرید که شما ها ذلت حقتونه کنیزید برو نهارتو بذار وگرنه شوهرت با کمربند سیاه و کبودت میکنه ینی حرفایی زد که برگام ریخت منم نمیتونستم نی نی یار و تگ کنم پیاماش رو خوندم و سوختم خخخخ

اینا از اون دسته آدمایی ان ک تو مجازی شاخن تو واقعیت هیچکی ادم حسابشون نمیکنه فقط آدمای تایپرن تو و ...

نه اتفاقا احساس میکنم خیلی از خود متشکر باشه تو دنیای واقعی .

منم یبار یکی تاپیک گذاشته بود از شوهرش گله میکرد منم گفتم سعی کن با آرامش حلی کنی یکی بهم پرید که شم ...

اوووووف خیلی بده ادم نمیتونه جواب بده

اون لحظه من حس انفجار داشتم. اینقدر مینوشتم ارسال نمیشد میخواستم گوشی رو بکوبم به دیوار

🤣🤣وحشیههه

من از اون وحشی ترم🐣

انقدررر بدم میاد تو بحث و دعوا میرن تاپیکاتو میگردن

عقده ای اگر میتونی جواب الانمو بده خب

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نه اتفاقا احساس میکنم خیلی از خود متشکر باشه تو دنیای واقعی .

نه بابا این فکر و نکن ادم زیاد تو مجازی دیدم اونایی ک تو مجازی هارتوپورت میکنن تو واقعی چیزی نیستن اینایی ک میان تو مجازی بقیه رو زیر سوال میبرن دنیاشون در حد همین تاپیک زدن و با چت ب این و اون پریدن

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

اوووووف خیلی بده ادم نمیتونه جواب بده اون لحظه من حس انفجار داشتم. اینقدر مینوشتم ارسال نمیشد میخواس ...

من بغضم گرفت واقعا از حرفاش خیلی دلم شکست پتیاره ای بود برای خودش

من از اون وحشی ترم🐣انقدررر بدم میاد تو بحث و دعوا میرن تاپیکاتو میگردن عقده ای اگر میتونی جواب الان ...

وااااای واااای ادم حس انزجار میکنه از همچین آدمهایی.

الان میتونی بری توی تاپیک هام ببینی

رفته تاپیک سقط منو لایک کرده

خب که چی

اره من سقط کردم

با شوهرم دعوا کردم

به چی میخوای برسی

من بغضم گرفت واقعا از حرفاش خیلی دلم شکست پتیاره ای بود برای خودش

این دل شکستن توی فضای مجازی هم فرق نمیکنه

همونقدر گناه داره.

من اون لحظه ای که دیدم تاپیک سقط منو لایک کرده آتیش گرفتم