2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقی گوشی یه نفر که خیلی خیلی خیلی به هم نزدیکیم دستم بود 

چندنفر بهم گفته بودن بهش اعتماد نکن , همه حرفاتو بهش نزن , باش راحت نباش ولی من گوش ندادم 

امروز کنجکاو شدم خیلی

اره خودش غیبت کرده بود با یکی بعد عکس چتاشون برام فرستاد😌دلم شکست ولی به روی خودم نیاوردم هار هار هار خندیدم😌

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

اره ولی چند سال پیش.. خواهرشوهرم.. کلی بد و بیراه نوشته بود برای شوهرم در مورد من 😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نه اصلا هم علاقه ندارم بخونم چون خودم اذیت میشم.مگر در شرایطی که میخوام آتو بگیرم از طرف میخونم و اسکرین شات میگیرم.

کلا خیلی بیخیالم و شاد مهم نیست چیزی واسم

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت