2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

1113 بازدید | 54 پست

دیگه بریدم خسته شدم انواع بدبختیارو کشیدم 

از فقر و نداری گرفته تا داغ مادر جوون اونم مادری که فقط ۳۶ سالش بود خواهر هم ندارم 

دو تا برادر کوچیکتر دارم که غمشون پیرم کرد از تنهایی دیگه خسته شدم 

فک و فامیلمون هم که سالی یه بار هم یه سراغی ازمون نمیگیرن  

اینا همه به کنار چند ساله مریضم ( روحی ) نپرسین چی 

ولی اونم خوب نمیشم دیگه خسته شدم به شک افتادم اصلا خدایی وجود داره 

امام نمونده بهش متوسل نشم ولی هیچکس جوابمو نداد اصلا باورم نمیشه 

بنده خوبی نبودم ولی دیگه اینقدر ها هم بد نبودم که خدا و ائمه جوابمو ندن 

کاش میشد بمیرم دیگه واقعا بریدم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
متاهلی ؟ 

اره زندگی متاهلیم مشکلات خودشو داره 

ولی مریضیم کلافم کرده

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توسل جای خودش ، تا خودت حرکت نکنی هیچی عوض نمیشه باید به هزارتا در بزنی تا موفق بشی، باید انقد ...

بخدا زدم 

راهی نمونده نرفته باشم ولی هیچی به هیچی 

عزیییییزم😢😢😢

برات دعا میکنم حالت بهتر بشه

اگه میتونی پیش یه مشاور برو

خودکشی تنها راه ممکن نیست.

.قوی باش....مطمئن باش یه روزی حالت خوب میشه و به این حرفات میخندی

خدایا شکرت❤️

وقتی به گذشته فکر میکنم میگم یعنی خدا نباید یه بار فقط یه بار یکی از دعاهای منو میشنید اخه چرا با من اینجوری میکنه

عزیزم😔

خدا بیامرزه مادرتونو😔 و ب شما و برادراتون صبر بده😢

ان شاالله ب حق صاحب امشب مشکلاتتون یکی یکی حل شن

پدرتون درقیدحیاتن؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
منم بچه بودم مادرمو از دست دادم الانم ی ساله افسردگی شدید دارم .دکتر نرفتی ؟ بعضی روانشناسا خیلی خوب ...

چرا بابا یه عالمه رفتم حالم بدتر شد که بهتر نشد 

اونم با این هزینه سنگینی که روانشناسا میگیرن تا میخوای دو کلمه حرف بزنی وقتت تموم میشه

عزیزم😔 خدا بیامرزه مادرتونو😔 و ب شما و برادراتون صبر بده😢 ان شاالله ب حق صاحب امشب مشکلاتتون ...

ممنون عزیزم 

بله پدرم هستن

بخدا زدم  راهی نمونده نرفته باشم ولی هیچی به هیچی

میدونم قطعا تلاش کردی ولی تسلیم نشو

بخدا همه مشکل دارن تو زندگیاشون حتی خیلی خیلی بدتراز شما ، فقط باید به تلاش ادامه داد و توکل کرد به خدا

God I believe you