2777
2789
توی رویان مهناز اشرفی خیلی معروفه ایشون میگن بیمارستان اکبرابادی که دولتیه هم هست مطبشم بلوار کشاورز ...

ببخشید من تازه تشکیل پرونده دادیم تو رویان... شوهرم  تازه قراره بره عمل تسه کنه... میشه که ما خودمون دست خودمون باشه که مثلا مهناز اشرفی دکترم باشه؟ یا نمیشه 

ببخشید من تازه تشکیل پرونده دادیم تو رویان... شوهرم  تازه قراره بره عمل تسه کنه... میشه که ما خ ...

نمی دونم‌ گلم ولی بگو میخوام تغییر بدم دکتر رو

اسم دکترت چیه. 

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من تازه تشکیل پرونده دادیم تو رویان... شوهرم  تازه قراره بره عمل تسه کنه... میشه که ما خ ...

من دکترم اشرفی بود ولی برای لاپراسکوپی خودش نمیامد برای ای وی اف اینا میره دکتر شیوا لاپراسکوپیم کرد نتیجه رو به اشرفی داد 

نمی دونم‌ گلم ولی بگو میخوام تغییر بدم دکتر رو اسم دکترت چیه. 

هیچی نمیدونم از این دکتر..  کلا هنوز دکتری ندیده منو... فقط یه کوچولو رفتم تو اتاق به اتاق ها برا اندازه قد و وزن و و.. اطلاعات و... یه نفرم که فکر کنم دستیار و ماما بود یه ثانیه فقط معاینه ام کرد.. خیلی کوتاه.. حرفم باهام نزد... ولی مثلا من که 2 ساعت پشت در همون اتاق بودم کلی داخل میموندن و حرف میزدن مثلا طرف نیم ساعت تو بود.. ولی من که رفتم تو فقط 3 دقیقه شد که از اون سه دقیقه 2 دقیقه شو داشتم آماده میشدم که معاینه کنه معاینه اشم 10 ثانیه بود.. 

نمیدونم.. خیلی میترسم کارمون رو بدن دست مبتدی و تازه کارا و اونام پولمونو هدر بدن 

برو پیشش ویزیت شو اگه اونجا وقت ندادن برو مطبش . 

تو رویان برم ویزیت شم ؟ دست خودمه؟؟ میشه اصن؟ آخه نا رفتیم رویان یه حالتی بود که کلا فقط اونا تعیین میکردن ما چیکار کنیم. کجا بریم. و.. کلا عین توپ پاسکاری می‌شدیم از این اتاق به اون اتاق... 

تو رویان برم ویزیت شم ؟ دست خودمه؟؟ میشه اصن؟ آخه نا رفتیم رویان یه حالتی بود که کلا فقط اونا تعیین ...

ببین گلم سوال که ضرر نداره بگو من میخوام توسط دکتر فلانی ویزیت بشم روزش رو بهت می گن اگرم نه بگو میشه برم مطبش

هیچی نمیدونم از این دکتر..  کلا هنوز دکتری ندیده منو... فقط یه کوچولو رفتم تو اتاق به اتاق ها ب ...

رویان خصوصیه . یه تماس بگیر بگو اومدی اونجا پرونده تشکیل دادی دکترت رو خودت میخوای انتخاب کنی

سلام دوستان عزیز

اگر هنوز قصد دارید برید برای آی‌وی‌اف؛ واقعا دکتر اشرفی عالی هستند. من مطبشون میرم. هزینه آی‌وی‌اف رو همین چند روز پیش ازشون پرسیدم. گفتند اگر در رویان بخواهید انجام بدید، با هزینه داروهاش حدود ۱۴، ۱۵ میلیون میشه ولی اگر برید بیمارستان اکبرآبادی، با داروهاش حدود ۸، ۹ میلیون میشه. 

خواستی ادرس مطب و تلفنش رو میزارم برات ... راستی این دکتره به من گفت اواخر تیر قراره هزینه ای وی اف ...

شوهر من ازو اسپرمه ولی هیچ دکتری بهش دارو ندادو هر بار عمل شد و سه بار انتقال جنین ناموفق داشتم اگه دکتر خوبه و ممکنه ب شوهر منم دارو بده شماره دکترو ادرس مطب رو لطف کن عزیز