2777
2789

نه .. ولی من دوست ندارم برم این مرکز ... چون ازش راضی نبودم .. شاید یکی راضی بوده ...اگر مشکل مالی نداری برو بیمارستان دیگه ...من رفتم پیش یه دکتر تو عرفان خیلی بهتر و زودتر نتیجه رسیدم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه دکتر خوب میشناسم ... دکتر شهلا اسرافیلی نمین ... خیلی دکتره خوبیه ... همون اردبیل برو پیش دکتر زنان و یه سری ازمایش بده بعد با ازمایشها برو پیشش ... راهنماییت میکنه ... برای راحتی کار اگر ۲ پریود بری پیشش که بهتره ... چون از راه دور میای میگم 

مشكل اساسي رو همسرم داره بعد عمل واريكوسل هي رفته رفته ضعيف تر ميشه منم كه خودم تنبلي تخمدان دارم ام ...

برو اونجا دکتر مهناز اشرفی .. ولی دکتر ربابه طاهری پناه هم فوق تخصص نازایی ان و بیمارستان لاله ای وی افو اینا میکنند فوقع العادن

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
برو اونجا دکتر مهناز اشرفی .. ولی دکتر ربابه طاهری پناه هم فوق تخصص نازایی ان و بیمارستان لاله ای وی ...

هرينه كاي چقد ميگيرن و اينكه من چون ميخوام از شهرستان برم ميخوام بعد تعطيلات برم يعني بعد تعطيلات برم واسه نوبت دعي اينا دچار مشكل نميشم؟

مشكل اساسي رو همسرم داره بعد عمل واريكوسل هي رفته رفته ضعيف تر ميشه منم كه خودم تنبلي تخمدان دارم ام ...

همسر منم واریکوسیل عمل کرد و بعدش ضعیف شد دو سه تا قرص و امپول داد براش یکم گرون بود ولی الان مثل یه ادم معمولیه ازمایش اسپرمش ... تو هم مثل خواهرم رویان هیچ دردی ازمون دوا نکرد