2777
2789
عنوان

بیاین از تنبلی هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 50 پست

اتو کردن زجر آورترین کار دنیاست برای من چندوقته فکر میکنم یه خانم استخدام کنم هفته ای یه بار بیاد لباسارو اتو کنه بره بعد دلم برای اونم میسوزه میگم بیچاره چجوری میخاد اینهمه اتو بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست گلم... من آدم تنبلی نبودم اصلا نمیتونستم یه جا بشینم پای گوشی هم زیاد نمیشستم ولی از وقتی مشکل ...

دقیقا مثل من .لعنت به این حال خرابم .که همه چیزو ازم گرفته .ن میتونم غذا بخورم ن میتونم بخوابم ن هیچ کار دیگه ای .دیگه دارم دیوونه میشم بخدا

تو با قلب ویرانه من چه کردی 😔😔ببین عشق دیوانه من چ کردی😔😔
اتو کردن زجر آورترین کار دنیاست برای من چندوقته فکر میکنم یه خانم استخدام کنم هفته ای یه بار بیاد لب ...

وای برای من پاک کردن اجاق گاز...

حاضرم هزارتا کار انجام بدم ولی اونو تمیز نکنم....

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
حالاخانمای زرنگ راه کاربدین چ کارکنیم زرنگ بشیم ماتنبلاااااآ🤔🤔🤗🤗

کاراتو بنویس و برنامه ریزی کن که انجام بدی...

فقط قبل هر کار اول یه آهنگ پلی کن و یه قر بده شاد بشی بعد برو سراغ کار...البته اگه تا اون موقع از قردادن بدنتو خسته نکنی  

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
حالا من خداروشکر میکنم بچه دارم وگرنه از شدت گرسنگی میمردم الانم به خاطر اون غذا میزارم دیگه خودمم ...

آره بخدا منم.چن روز پیش پیرم با پدرم ناهار رفته بودن باغمون.من خونه تنها بودم از تنبلی بلند نشده بودم چیزی بخورم غروب که شوهرم اومد دید مثله میت افتادم رو تخت سفید شدم سریع برام قندآب درست کرد خوردم بعد که رفت شام خرید خوردم ی دونه زد تو سرم گف تو روحت چقدر گشاد کردی تو

🌹

من تو شستن لباسها زرنگم یا تو شستن ظرفها ولی تو جمع آوریشون فوق العاده تنبلم! زورم میاد بذارم سر جاش، چه ظرف چه لباس!

گاهی اونقدر لباسها رو چوب رختی میمونه تا نیاز میشه که برداریم و بپوشیمشون.😥😩