2777
2789
عنوان

خانومای کرمانشاهی یه لحظه میاید؟؟

15500 بازدید | 51 پست

من یه پزشک زنان خوب برای مراقبتای بارداری میخوام یکبار پیش نانکلی رفتم که خیلی شلوغ و هرکی هرکی بود خیلیم بهم استرس الکی داد فاخریم که نیستش امروز پیش ابرش پور رفتم که اونم خیلی براخلاق بود کلی حالمو بد کرد

من برای دخترم تحت نظر پارساپور بودم خیلی دکتر مهربونیه کارشم خوبه 

ابرش  پور منم شنیدم میگن بداخلاقه 

نانکلی هم زنداداشم میرفت ساعت ها منتظر میشد 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلوفر پارساپور

خواهرم پیشش میرفت کارش خوبه راضی بود اما زودتر زایمان کرد خودش نبود سزارینش کنه

دکتر بدری سزارینش کرد

زنداییم واسه بارداریش رفت پیش بدری بچش ناقص بود مثل اینکه تشخیص نداده بود راضی نبود

جلیلیانم هم عالیه اما شلوغه

ادمک لال نباش پرو باش  

من جزو بارداری های پرخطر بودم تحت نظر، مریم زنگنه بودم هم علمش هم اخلاق و انسانیش 

نه ماه تموم باهام همراه بود😊عین یه خواهر دلسوز  دو نفر دونفر میرن تو دوساعتم سوال کنی جوابت رو میده

من جزو بارداری های پرخطر بودم تحت نظر، مریم زنگنه بودم هم علمش هم اخلاق و انسانیش نه ماه تموم باهام ...

منم پر خطرم دیگه واقعا خسته شدم امروز ابرش پور قشنگ منو خورد خیلی بد برخورد بود!صانعی و برومندانم بهم معرفی کردن واقعا جرات نمیکنم برم 

من واسه هر دو بارداریم تحت نظر دکتر تانیا امینی بودم خیلی خوش اخلاق و کاربلده مطبشم تو 22 بهمن بلوار ...

خوش اخلاق بودن پزشک خیلی مهمه اینشون بیمارستان بیستونم میان؟؟ 

منم پر خطرم دیگه واقعا خسته شدم امروز ابرش پور قشنگ منو خورد خیلی بد برخورد بود!صانعی و برومندانم به ...

خاک تو سرش من ماه اول رفتم پیش کشاورز معذرت میخام  انگار تو خیابون باردار شده بودم از بس بد حرف میزد و تیروییدم فوق پرکار شده بود تشخیص ندادبیسواد بد اخلاق 

پارسا پور و زنگنه مثل همن  مهربوننه اما من بخاطر یه سری مسایل زنگنه رو انتخاب کردم 

منم پر خطرم دیگه واقعا خسته شدم امروز ابرش پور قشنگ منو خورد خیلی بد برخورد بود!صانعی و برومندانم به ...

صانعی پنجه طلای سزارینه هر کیو دیدم پیشش رفته راضی بوده اما خوب مرده

ادمک لال نباش پرو باش