2777
2789
عنوان

صبرزرد

211 بازدید | 15 پست

سلام خانمادخترموامروزباگیاه صبرزردازشیرگرفتم سینه مومیبینه عوق میزنه ولی دائم بهانه میگیره بایدچکارش کنم تابخوابه؟چه خوراکی هایی تواین چندروزبهش بدم خواهش میکنم اگه اطلاعاتی داریدبگیدخداخیرتون بده قابل توجه کسایی که میگن صبرزردچیه؟یه پودریه ازعطاری میخری بااب قاطی میکنی میزنی نوک سینه برای ازشیرگرفتن بچه س 

بچه باید مدام بخوره همه چی بده بهش سیر سیر باید باشه مدام تا دیگه بهانه نگیره اگه گرسنه بمونه بیشتر یادش میاد شیرپاستوریزه و با لیوان بده بهش خرما خوبه کلا هر چی که دوس داره بده موزم خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تجربه ندارم..ولی خواهرم میخواست بچشو از شیر بگیره یک یا دوروز اونو از خودش دور میکرد مثلا خونه مامانم..بعد بچه رو همیشه سیر نگهش دار.ببرش بیرون سرش رو گرم کن کم کم یادش میره

انواع مغزارو.اسیاب کن با خرمای له شده قاطی کن,توپش کن بده بخوره,یا مغزا رو همینطور اگه دوست دلره بهش بده,تقویتش کن 

برای شبها هم تا یک هفته وقتی خوابش برد شیرتو بهش بده,.ولی اگه بیدلر شد گریه کرد آب یا شیر تو لیوان بهش بده 

این روش من بود

رفتم دکترگفت بدنت همه ویتامین هاروکم داره وفقرآهن خیلی شدیدداری دخترمم شیرخشک نمیخوره خودمم بخاطرمشکلم نمیتونم قرص اهن مصرف کنم بادکترش مشورت کردم گفت شیرت عملابی خاصیته میتونی قطعش کنی.ازطرفی هیچ غذایی نمیخوره فقط شیرخودمومیخوره گفتم قطعش کنم تااشتهاش بازشه

نه یکسال وچهارماهشه

چرا انقد زود 

بهش شیره بادام بده تا استخوانهای محکمی داشته باشه پوست قشنگی از یه بادام شروع کن وهی زیادکن یه دونه یه دونه، حریره بادام گردو گوشت کبابی رو ذغال ، مسقطی ،انجیر،خاکشیر،شیرخشت،.....

همیشه ۱۸ساله هستم