2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من رفتم. کیسه ابم پاره شد. بچه م کوچیک بود خیلی درد نداشتم. تیغ نزدم اما در حد سه تا بخیه خوردم. مامای همراه داشتم فوق العاده عالی بود. ازش خیلی راضی م . اگه نبود خیلی اذیت میشدم. از لحظه ای که اومد کامل در خدمت بود و کمکم میکرد دردمو کنارم کنم. استاد دانشگاه بود. 

من رفتم. کیسه ابم پاره شد. بچه م کوچیک بود خیلی درد نداشتم. تیغ نزدم اما در حد سه تا بخیه خوردم. مام ...

ماما همراه رو چطور بگيرم؟من الان زير نظر يه ماما هستم ك ميخوام خصوصي زايمانم كنه 

منظورتون از ماما همراه نميفهمم

من كلاس نرفتم اما توي سايت ها فقط تكنيك تنفس رو ياد گرفتم و كمكم كرد حين زايمان

من چهل هفته بودم اما از درد خبري نبود

براي همين آمپول فشار زدن بهم و كلا دردم دوساعت و نيم طول كشيد نيم ساعتِ آخر خيييلي زجر آور بود اما خداروشكر تموم شد

كوچولم به محض تولد منو شناخت باهاش حرف ميزدم بعد همونجوري لخت گذاشتنش رو شكمم واااااقعا حس خوبي بود

همه ي دردام فراموش شد

بازم اگه بخام انتخاب كنم زايمان طبيعي رو انتخاب ميكنم

من رفتم. کیسه ابم پاره شد. بچه م کوچیک بود خیلی درد نداشتم. تیغ نزدم اما در حد سه تا بخیه خوردم. مام ...

ببخشید میشه بپرسم چطور مامای همراه داشتین؟ جای بخصوصی هست واسه تماس  و مامای همراه داشتن؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
ماما همراه رو چطور بگيرم؟من الان زير نظر يه ماما هستم ك ميخوام خصوصي زايمانم كنه  منظورتون از ...

منظورتو از زایمان خصوصی نمیفهمم. بالاخره باید بری بیمارستان. تو بیمارستان هم خودشون ماما دارن واسه تولد بچه مامای شیفت بیمارستان میاد به دنیا میاره. مامای همراه که با خودت میبری کمک دستته و بستگی به عرضه و کار کردنش داره که از زیر کارش در نره که چقد کمکت کنه. واسه من خیلی خوب بود هم با تجربه بود جوری که ماماهای بیمارستان ازش اجازه میگرفتن با اینکه خودشون با سابقه بودن. و هم ابنکه حلال و حروم سرش میشد واقعا زحمت کشید

ببخشید میشه بپرسم چطور مامای همراه داشتین؟ جای بخصوصی هست واسه تماس  و مامای همراه داشتن؟

همون کلاس ها معرفی میکنن ولی نمیدونم قابل اعتماد هستا یا نه! من از یه ماما که تازه دزسش تموم شده بود پرسیدم. مراکز و کلینبک های مربوط به زنان و زایمان حتما دارن. از اطرافیانت بپرس از کسایی که باهاشون کلاس میری بهت معرفی میکنن