2777
2789
عنوان

هاش سی جی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم دیشب میگفت یااین امپولایی که توزدی اگه اینماه باردارنشی دیگه خیلی مسخرست

ای وای چه حرف بدی حتما دلت شکسته واقعا بعضیا خیلی بی ملاحظه ن خدا خودش به خدمت شون برسه

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
منم6روزه 

انشالله که خیره 

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
ای وای چه حرف بدی حتما دلت شکسته واقعا بعضیا خیلی بی ملاحظه ن خدا خودش به خدمت شون برسه

حالا خودشم شش ماه سر بچه اولش دکتررفت باردارشد شش ماهه حامله بود بچش منگول بود سقط کردن ولی سه ماه بعدش سریع حامله شد خودشونو فراموش کردن من اولینماه اقداممه ازمن ایرادمیگیرن الان.اره که دلم شکست خیلیم شکست

انشااکع نی نی تودلته

بخدا همه تلاشامونو کردیم بااینکه مشکلی نداریم واس اینکه زود حامله بشم کلومفن و لتروزول خوردم امپول اچ ام جی زدم دوتا فولیکولم داشتم امپول اچ سی جی هم زدم نزدیکبامم طبق دستوردکترانجام دادم‌ولی نمیدونم چرا ناامیدم ببب چکم رید به ارزوهام

حالا خودشم شش ماه سر بچه اولش دکتررفت باردارشد شش ماهه حامله بود بچش منگول بود سقط کردن ولی سه ماه ب ...

عزیزم غصه نخور منم خانواده شوهرم همشون خاله زنکن و بیشتر حرص اونارو میخورم خدا خودش جواب اینجور ادما رو میده کور خودشونن و بینای مردم

بخدا همه تلاشامونو کردیم بااینکه مشکلی نداریم واس اینکه زود حامله بشم کلومفن و لتروزول خوردم امپول ا ...

انقد ناراحت نباش چرا انقد زود بیبی زدی میذاشتی روز موعد

جاری جماعت همینه دیگه کارای خودش یادنمیاد،نبایدبهش میگفی من که به خونواده شوهرم نگفم امپول زدم وگرنه ...

اره منم نگفتم من گفتم خودم بچه نمیخوام فعلا