2777
2789
عنوان

اکسمم

48 بازدید | 15 پست

دستم خورد استوریشو دیدم

واااای

استوریش= تو دختری و از دست دادی ک خونرو میپیچوند ک تورو ببینه

2 هفته پیشم بهم پیام داده بود ک برگرد و اینا من گفتم ک رل دارم و بلاک کردم بعد گفت من هنوزم برات استوری میزارم و اینا

الان خیلی عصبیم ک استوریشو دیدممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من واقعا متوجه نشدم

اونی که این استوری رو گذاشته قاعدتا دختره

بعد الان شماهم دختری؟

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

الان من واقعا متوجه نشدماونی که این استوری رو گذاشته قاعدتا دخترهبعد الان شماهم دختری؟

من دخترم

اون پسره

اکسمه

استوری گذاشته ک تو دختریو از دست دادی ک خونرو میپیچوند ک تورو ببینه

منظورش خودشه

من دخترماون پسرهاکسمهاستوری گذاشته ک تو دختریو از دست دادی ک خونرو میپیچوند ک تورو ببینهمنظورش خودشه

آهااا الان فهمیدم😂

بگو به کتفم که از دست دادی قدر ندونی همین میشه دیگه

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

رفیقش از من خوشش میومدهمه چتاش با دختررو از گوشیش شات گرفته بود بعد فرستاد برا من

ممکنه رفیقش از قصد اینکارو کرده که رابطتتون خراب بشه شاید خودش با شماره دیگه پیام میداد به دوست پسرت وقتی بهش گفتی چه واکنشی نشون داد چی گفت ؟

ممکنه رفیقش از قصد اینکارو کرده که رابطتتون خراب بشه شاید خودش با شماره دیگه پیام میداد به دوست پسرت ...

خودش اعتراف کرد ک چت کرده

تا الانم چند بار بهم پیام داده ک ببخشید و برگرد و اینا

ولی شانس آدمارو هار میکنه

خودش اعتراف کرد ک چت کردهتا الانم چند بار بهم پیام داده ک ببخشید و برگرد و ایناولی شانس آدمارو هار م ...

😭😭💔😭😭خیلی حالم خرابه چرا اینا اینطورین اصلا چه دلیلی داشت بهت خیانت کنه که بعدش پشیمون بشه منم دیگه دیشب واقعا تموم کردم نمیدونم چطور خودم آروم کنم