دخترم 39 روزشه و پسرم 25 ماه اس ، دست تنها واقعا سخته ولی شیرینیهای خودش رو هم داره الان بصورت مشترک روی پام هستن و دارن میخوابن😂😂😂😂 دخترم هم کولیک و ریفلاکس داره و مدام گریه میکنه واسه مون دعا کنید این دوران سخت رو زودی سپری کنیم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره شديدا دختر حساسيه.غذا و خوابش با خودشه.جيش و اينا رو هي بهش ياداوري ميكنم.فقط از نظر روحي ميترسم ...
اگر براتون مقدوره با یه مشاور صحبت کنید و سعی کنید توجه مثبت به دخترتون رو کماکان داشته باشید خداروشکر من پسرم کلا بچه ارومیه و گرنه نمیدونستم با این فاصله سنی کم و کولیک و گریه های شدید دخترم چکار بکنم انشالله دختر شما هم اذیت نمیشه
واینکه بعد عمل بیضه پسر شما که دیگه جا به جا نشد؟ والا آدم میترسه دیروز خیلی روز بدی بود برام.امروز ...
ببخشید من خیلی وقت آنلاین نشدم الان پستتونو دیدم خداروشکر که به سلامت جراحی انجام شده قاعدتا الان پسرتون کاملا بهبود پیدا کرده امیدوارم همیشه سلامت باشه و دیگه هیچ وقت مشکلی براش بوجود میاد.