2777
2789
عنوان

حال این روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست
ای وای چه شرایط سختی،حق داری ناراحت باشی سقط واقعا نارحت کننده اس ولی خدا بزرگه شما اقدام کنین انشال ...

یه سالو یه ماهه اقدامم نگرفته  

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

اگه سقط نکرده باشی اقدام باشی نگیره ناراحتیش کمتره ولی بعداز سقط,همش منتظری دوباره بیاد مثله اینه که یه چیزیو ازت بگیرن که خیلی دوسش داری دیگه بهت پسش ندن

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سقط نکرده باشی اقدام باشی نگیره ناراحتیش کمتره ولی بعداز سقط,همش منتظری دوباره بیاد مثله اینه که ...

واقعا سخته انشالله بصورت طبیعی به زودی باردار بشی و خدا واسه ات نگهش داره سعی کن روحیه تو قوی کنی استرس واسه ات سمه نمیذاره باردار بشی 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
اره شديدا دختر حساسيه.غذا و خوابش با خودشه.جيش و اينا رو هي بهش ياداوري ميكنم.فقط از نظر روحي ميترسم ...

اگر براتون مقدوره با یه مشاور صحبت کنید و سعی کنید توجه مثبت به دخترتون رو کماکان داشته باشید خداروشکر من پسرم کلا بچه ارومیه و گرنه نمیدونستم با این فاصله سنی کم و کولیک و گریه های شدید دخترم چکار بکنم انشالله دختر شما هم اذیت نمیشه

اگر سوالی دارین در خدمتتون هستم

خیلی ممنون دیروز پسر من عمل شد.میگم بعد عمل چند روز مواظبش بودین که زیاد حرکت نکنه ؟ بغلش میکردین؟ من همش میترسم بغلش کنم میگم نکنه بیضه جابه جا بشع

واینکه بعد عمل بیضه پسر شما که دیگه جا به جا نشد؟ والا آدم میترسه دیروز خیلی روز بدی بود برام.امروز ...

ببخشید من خیلی وقت آنلاین نشدم الان پستتونو  دیدم خداروشکر که به سلامت جراحی انجام شده قاعدتا الان پسرتون کاملا بهبود پیدا کرده امیدوارم همیشه سلامت باشه و دیگه هیچ وقت مشکلی براش بوجود میاد.