دخترم 39 روزشه و پسرم 25 ماه اس ، دست تنها واقعا سخته ولی شیرینیهای خودش رو هم داره الان بصورت مشترک روی پام هستن و دارن میخوابن😂😂😂😂 دخترم هم کولیک و ریفلاکس داره و مدام گریه میکنه واسه مون دعا کنید این دوران سخت رو زودی سپری کنیم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سقط داشتم تو اون حاملگی ترشحات تکه تکه داشتم ولی نمیدونستم قارچه تو هفته پنجم سقط,شد و عفونتم ده برابر شد با درد زیر شکمم و لکه بینی تا حالا ده جور پماد استفاده کردم
خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
من دخترم 3سال و نيمه.الانم 7ماه و نيم باردارم.بازم ميترسم فكر ميكنم دخترم بيشتر منو اذيت كنه تا ني ن ...
نگران نباشین ماشالله دخترتون بزرگه پسر من تقریبا واسه همه کارهاش به من احتیاج داره هنوز پوشکش میکنم غذاشو خودم میدم واسه خوابش باید حتما کنارش باشم ولی قطعا دختر شما به یه استقلال نسبی رسیده، فقط سعی کنید توجهتون بهش کم نشه که به وجود نی نی حساس نشه
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.