دخترم 39 روزشه و پسرم 25 ماه اس ، دست تنها واقعا سخته ولی شیرینیهای خودش رو هم داره الان بصورت مشترک روی پام هستن و دارن میخوابن😂😂😂😂 دخترم هم کولیک و ریفلاکس داره و مدام گریه میکنه واسه مون دعا کنید این دوران سخت رو زودی سپری کنیم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزززم خدابهتون تواناییشوداده....خداروشکر...عزیزم منم دخترم اومده.... ولی اذیتم خیلی.
انشالله روزهای سختتون زودی میگذره باور کنید منم خیلی اذیتم ولی سعی میکنم این روزها رو بگذرونم و خیلی بهش فکر نمیکنم تو دو هفته گذشته نهایتا شبی دو ساعت خوابیدم
خدا واسه هم نگهشون داره منم به همین چیزها فکر کردم که دخترمو نگه داشتم با وجودیکه ناخواسته بود با فاصله سنی کم بیشتر به درد هم میخورن و صمیمی میشن دنیاهاشون بهم نزدیکتره
من طبیعی جلو گیری میکنم شوهرمم میگه باید باز بیاریم بدجنس میگه کلیدش دست خودمه امروزم گفتم من عمر ...
ما هم طبیعی جلوگیری می کردیم و چون سابقه ناباروری داشتیم هردومون اصلا فکرش رو نمیکردیم که چنین اتفاقی بیافته. اگر فعلا بچه نمیخوای حتما از یه روش مطمئن استفاده کن