2777
2789
عنوان

حال این روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 53 پست
مرسی عزیزم ،مامان تنبل نداریم بذار کوچولوت بیاد خود بخود زرنگ و سریع میشی. من الان یک ساعته خونه رو ...

عزززم خدابهتون تواناییشوداده....خداروشکر...عزیزم منم دخترم اومده.... ولی اذیتم خیلی.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوبه کنارش وایساده پسرم اصلا به دخترم توجه نداره هیچ کاری باهاش نداره فقط گاهی که زیاد گریه میکنه میگه کوچولوئه گریه نکن

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
عزززم خدابهتون تواناییشوداده....خداروشکر...عزیزم منم دخترم اومده.... ولی اذیتم خیلی.

انشالله روزهای سختتون زودی میگذره باور کنید منم خیلی اذیتم ولی سعی میکنم این روزها رو بگذرونم و خیلی بهش فکر نمیکنم تو دو هفته گذشته نهایتا شبی دو ساعت خوابیدم

قربونت الان شبا هم تو بغل هم میخوابن 😍😍

خدا واسه هم نگهشون داره منم به همین چیزها فکر کردم که دخترمو نگه داشتم با وجودیکه ناخواسته بود با فاصله سنی کم بیشتر به درد هم میخورن و صمیمی میشن دنیاهاشون بهم نزدیکتره

خودت اقدام کردی؟یا ناخواسته بود؟

حساب کردم ینی پسرت 15ماهش بوده قده الانِ پسره من

که باردار شدی

من به هیچ وجه فکر نکنم از پسش بر بیام 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خودت اقدام کردی؟یا ناخواسته بود؟ حساب کردم ینی پسرت 15ماهش بوده قده الانِ پسره من که باردار شدی م ...

نه عزیزم ناخواسته بود منم تصورش رو نمیکردم ولی وقتی خدا بخواد توانش هم میاد

نه عزیزم ناخواسته بود منم تصورش رو نمیکردم ولی وقتی خدا بخواد توانش هم میاد

من طبیعی جلو گیری میکنم

شوهرمم میگه باید باز بیاریم

بدجنس میگه کلیدش دست خودمه

امروزم گفتم من عمرا دیگه بچه نمیخوام 

نذاریم تو عمل انجام شده😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا واسه هم نگهشون داره منم به همین چیزها فکر کردم که دخترمو نگه داشتم با وجودیکه ناخواسته بود با فا ...

حالا تو خوبه ناخواسته بود 

من که خودم اقدام کردم زود برا دومی 🤪🤪

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من طبیعی جلو گیری میکنم شوهرمم میگه باید باز بیاریم بدجنس میگه کلیدش دست خودمه امروزم گفتم من عمر ...

ما هم طبیعی جلوگیری می کردیم و چون سابقه ناباروری داشتیم هردومون اصلا فکرش رو نمیکردیم که چنین اتفاقی بیافته. اگر فعلا بچه نمیخوای حتما از یه روش مطمئن استفاده کن 

خودت اقدام کردی؟یا ناخواسته بود؟ حساب کردم ینی پسرت 15ماهش بوده قده الانِ پسره من که باردار شدی م ...

من پسرم نه ماهش بود اقدام کردم برا دومی 

خیلی شجاع بودم 😁😁

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
حالا تو خوبه ناخواسته بود  من که خودم اقدام کردم زود برا دومی 🤪🤪

ای جانم شما ماشالله پرانگیزه بودی، فکر کنم خارج از کشور هم بودین درسته؟

ای جانم شما ماشالله پرانگیزه بودی، فکر کنم خارج از کشور هم بودین درسته؟

اره عزیزم 

ولی کلا چون پسرم تنها بود شوهرم اسرار داشت برا دومی 

خودمم میخواستم سریع برم سراغ درس و کارای دیگه

اره عزیزم  ولی کلا چون پسرم تنها بود شوهرم اسرار داشت برا دومی  خودمم میخواستم سریع برم ...

منم خودم تصمیم داشتم بعد از دو سالگی پسرم اقدام کنم ولی خودش عجله داشت زودی اومد برنامه ریزهای مارو بهم ریخت😆😆😆😆