2777
2789

هروقت میام تو سایت مغزم قبلش پاکسازی میشه انگار😒😒😒

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یکی از تاپیکام هستو بخون(میخوام خودمو خالی کنم)

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

این شاید تجربه نیست ولی میگم چون واقعا تو شوکم

یه کاربری نوشته بود

اینایی که روزه میگیرن هنوز درک نکردن میتونن خدا باشن و خدایی کنن روزه میگیرن یعنی دارن بندگی میکنن😮 

کاری به روزه ندارم اینایی که ادعای خدایی میکنن رو کجای دلم بذارم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخرين اتفاق عجيبم همين ديشب بود،من يه چيزي رو يه جايي كه كسي عقلش نميرسه قايم كرده بودم ديشب رفتم دي ...

میگن یه وقتایی  مغز  برای مدت کوتاهی   ادمو گول میزنه   ینی ممکنه دستهای پشت پرده ای  در کار باشه؟