2777
2789

نترکیده هنو 😐😶 نمیدونم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اپانديس نبود؟😓

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی.همون اول هم رفتیم بیمارستان خودمون رو کشتیم گفتیم آپاندیس هست گفتن نه ویروسه.دو روز شوهرم د ...

خدارو شکر بازم به خیر گذشته ..برادر شوهر من سه روز پیش جراحی کرد البته زود براش تشخیص دادن و کار به اونجاها نکشید

آره خیلی.همون اول هم رفتیم بیمارستان خودمون رو کشتیم گفتیم آپاندیس هست گفتن نه ویروسه.دو روز شوهرم د ...

خب باز گذاشتن آخرش چی شد 😲

یعنی توی شکمش دیده میشد

دردش مثل سزارینه؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خب باز گذاشتن آخرش چی شد 😲 یعنی توی شکمش دیده میشد دردش مثل سزارینه؟

چند روز باز گذاشتن فکر کنم چهار روز بعد رفت بخیه کرد .برشش زیاد نیست شش هفت سانت بود.دردش هم دکتر میگفت از سز بدتره چون به شوهرم گفتم من سزارین کردم این قد ناز نیومدم دکتره گفت خانم این بدتره .خخخخخ