2777
2789

چه خوب کردی استارتر.امروز دلم شدید گرفته بود دلم همدرد میخواست.سر بزارم رو شونه هاش گریه کنم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب کردی استارتر.امروز دلم شدید گرفته بود دلم همدرد میخواست.سر بزارم رو شونه هاش گریه کنم

خیلی خوب درکت میکنم .وقتی گریه میکنم خانواده م شوخی میکنن ومیخندن اینجوری سعی میکنن منو بخندونن تا حالو هوام عوض بشه ولی نمیتونن حال منو بفهمن نمیدونن توی دلم چی میگذره

کاش یه روز بفهمیم حکمتش چی بوده مگه برای خدا کاری داشت یا سخت بود اگه بچه هامونو سالم و سلامت بهمون میداد؟تا الان دل ما هم شادبود

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
خیلی خوب درکت میکنم .وقتی گریه میکنم خانواده م شوخی میکنن ومیخندن اینجوری سعی میکنن منو بخندونن تا ح ...

خانواده ها رو قبول دارم منکه امروز خونه خواهرم دعوت بودم گفتم حالم خوب نیست نمیام.واسه اونا همه چی تموم شده اما واسه من نه.واسه من داغه دلم همیشه تازه اس.حکمت خدارو ما نمیدونیم.گاهی امتحاناش سخته.باید صبور باشی که واسه من خیلی سخته.چه طوری لباساشو بو کنم که داره بویه تنش میره از توشون و صبور باشم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خانواده ها رو قبول دارم منکه امروز خونه خواهرم دعوت بودم گفتم حالم خوب نیست نمیام.واسه اونا همه چی ت ...

خدای من چقدر سخته بوی لباسای پسرت که دیگه نیست درست مثل من که با چه شوق و ذوقی برای پسرم پاپوش خریدم یا زرزره آبی رنگش که با حسرت نگاش میکنم 

بعداز 6سالونیم ناباروری بامیکرو باردارشدم درست وقتی که حس کردم تموم سختیا و انتظارم تموم شده یهوبدترین ضربه عمرم رو خوردم.باارزشترین ثمره عمرم رو از دست دادم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
خدای من چقدر سخته بوی لباسای پسرت که دیگه نیست درست مثل من که با چه شوق و ذوقی برای پسرم پاپوش خریدم ...

خیلی سخته.یه زیر انداز داره که بوشو داره هنوز.نمیشورمش.دمه دستمه دلم واسش پر میکشه اونو بو میکنم.یه لالایی داشت که اونو گوش میداد میخوابید.الان اونو میزارم گوش میدم. سر مزارش میزارم واسش.خیلیییی سخته.دعا میکنم خدا به حق این شبایه قدر که نزدیکه زودی حامله بشی و ایندفعه بیاد بغلت