2777
2789
خیلی سخته عزیزم  واقعا خدا برا کسی نخواد اینجوری به شما هم صبر و آرامش بده .خداوند جابره یعنی ج ...

اره واقعا.من همیشه میگم کاش پسر منم جایه این همه رنج و دردی که کشید و بعد 3 سال و نیم با رفتنش منو شکست.همون موقع سقط میشد

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که حتی به دنیاش نیاوردی.بزرگش نکردی.شب و روز باهاش نگذروندی.حالت اینه.میتونی درک کنی من که پسرم ...

خیلی سخته ایشاا.. خدا بهت صبرشو بده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
چه اتفاقی واسه پسرت افتاد مگه عزیزم؟البته اگه دوس داری میتونی بگی؟الان بچه داری؟

نه تنهام.بیماری ژنی داشت که6 ماهگی بعد تولدش کم کم نشون داد و تا 3 سال و نیم همه تواناییهاشو از دست داد و رفت

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
شما که حتی به دنیاش نیاوردی.بزرگش نکردی.شب و روز باهاش نگذروندی.حالت اینه.میتونی درک کنی من که پسرم ...

وای عزیزم چه سخت خدا بهت صبر و آرامش بده خدا کمکت کنه حتی فکرش هم سخته خدا برای کسی نخواد

نه تنهام.بیماری ژنی داشت که6 ماهگی بعد تولدش کم کم نشون داد و تا 3 سال و نیم همه تواناییهاشو از دست ...

فدای دل غمگینت بشم خواهر خیلی ناراحت شدم عزیزم ماها ازدرک کارایه خدا عاجزیم انشالا جبران بشه برات 

وای عزیزم چه سخت خدا بهت صبر و آرامش بده خدا کمکت کنه حتی فکرش هم سخته خدا برای کسی نخواد

اره واقعا خدا برایه هیچ کس نخواد.جایه خالیش تو اتاقش.لباساش.همه یادگاریهاش داغون کرد منو.البته ما تخت و کمدشو دادیم خیریه

نه تنهام.بیماری ژنی داشت که6 ماهگی بعد تولدش کم کم نشون داد و تا 3 سال و نیم همه تواناییهاشو از دست ...

خدا انشالاه یه فرزند سالم و صالح بهت بده به جبران اون همه سختی که کشیدی خیلی متاسف شدم خدا کمکت کنه و خودش حالتو خوب کنه

فدای دل غمگینت بشم خواهر خیلی ناراحت شدم عزیزم ماها ازدرک کارایه خدا عاجزیم انشالا جبران بشه برات&nb ...

بچه داداشم پسره هفته دیگه دقیقا موقعی که پسرم دنیا اومد داره دنیا میاد.دلم گرفته است از دیشب بد جورِ.ظهر گریه میکردم قران میخوندم یهو چشمم افتاد به ایه سوره انبیا که میگفت ایوب به خدا گفته من همه چیمو از دست دادم و خدا جواب داده دوباره بهت برمیگردونم.اینقدر گریه کردم.خدا باهام حرف زد تا دلم اروم بشه

خدا انشالاه یه فرزند سالم و صالح بهت بده به جبران اون همه سختی که کشیدی خیلی متاسف شدم خدا کمکت کنه ...

مرسی عزیزم.فقط از دست خودش بر میاد حاله منو استارتر و خوب کنه

امروز صبح رفتم سونو دادم یه خانم که حامله بود و اومده بودسونو انومالی بده بهم گفت بیا برام از رو مانیتور فیلم نی نیمو بگیر منم براش فیلم گرفتم دلم بدجوری گرفت نی نیش کاملا مشخص بود حس عجیبی داشتم بعد از دکتر پرسید جنسیتش چیه دکتر گفت پسره یاد پسر خودم افتادم .خانمه  ازم تشکر کرد وبهم گفت یه روز به هم میرسیم اونوقت من برات فیلم میگیرم .چقدر دلم میخواست من جای اون بودم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
امروز صبح رفتم سونو دادم یه خانم که حامله بود و اومده بودسونو انومالی بده بهم گفت بیا برام از رو مان ...

راست میگی .این مواقع اینگار از درون میشکنه ادم. چقدر سخته موندن تو اون موقعیت.دلت میخواد داد بزنی و فرار کنی

راست میگی .این مواقع اینگار از درون میشکنه ادم. چقدر سخته موندن تو اون موقعیت.دلت میخواد داد بزنی و ...

موقعیت عجیبی بود من رفته بودم برای سونو بعدازسقط و اونم خانم اومده بود برای سونو انومالی قرار بود منم 4شنبه هفته پیش برم برای سونو انومالی ولی به انومالی نکشید.دلم نمیاد تیکرمو بردارم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
موقعیت عجیبی بود من رفته بودم برای سونو بعدازسقط و اونم خانم اومده بود برای سونو انومالی قرار بود من ...

عجله نکن هر موقع احساس کردی میتونی برداری بردار.خواهرام با مادر شوهرم هماهنگ کرده بودن ما خونه نباشیم بیان وسایله پسرمو جمع کنم من فهمیدم خودم رفتم جمع کردم.خیلی سخت بود. پوشکاش که دیگه نبود استفاده کنه.قرصاش. بقیه سرلاکش.خدایا چه بلایی سر من اوردی