2777
2789
عنوان

چقدر خودتونو دوست دارید و به خوتون اهمیت میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 20 پست
لازم نیست موهاتونو با اتو و ... از بین ببرید  همین ک همیشه لباس مرتب و هماهنگ و معطر بپوشید ...

والا ميگن ريزش مو مياره من يكبار بيشتر نكردم هزينشم زياده اصلا ب صرفه نيست همون وقتى مو خيس هست با سشوار حالت بدي خيلي بهتره 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث من باش  دیشب رفته بودیم مهمونی وقتی برگشتیم شوهرمو آوردم جلو آینه میگم جاااان من نگاه کن او ...

عزیزدلم دقیقا منم دیشب مهمونی بودم

من خیلی دوست دارم به خودم برسم خودمم چادری هستم از تیپهایی که میزنم فقط روسری یا شالم مشخصه 

اما خب لباسام و چادرم همیشه اتو کشیده است 

تو خونه خیلی دوست دارم لاک بزنم اما همسرم مخالفه چون با خانوادش یه ساختمونیم میگه زشته لاک بزنی 

میدونم دلیش مسخره است 

اما در کل دوست دارم به پوست و مو و ناخونام برسم

در ضمن. مادرشوهرو خواهرشوهرام لاک زدنی چند بار گفتن نماز نمیخونی در حالی که پریود بودنی میزنم 

منم به مادرشوهرم گفتم شما قدیما حنا کیزدی به ناخونات اون وقت نماز نمیخوندی 

میگه حنا با لاک خیلی فرق داره😖😖😖