2789
عنوان

تیچر های زبان

23 بازدید | 12 پست

من قراره کتاب first friends 2 رو تدریس کنم برای بچه ها

خواستم بدونم اگه تجربه ای دارین بهم بگین حتما و اینکه به نظرتون تا چه حد باید فارسی حرف زده بشه سر کلاس

مردن چیزی نیست، زندگی نكردن، هولناک است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما ویسا رو پخش کنید .مباحثی ک یاد میگیرن و بگو یاد داشت کننقبلش حتمن مرور کنید یک رو اگر یادشون ر ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

کارتون انگلیسی بزار

حالا بیشتر برای جلسه اول بهتره چطوری باشه

اینکه قوانین کلاس چی باشه و...

چون رنج سنی بچه ها کمه و تا حالا این ترم نبودم یه کم استرس دارم که چکار کنم جذب بشن

به نظرم چون سطح ابتدایین و بچه به جز سلام و خداحافظی و مباحث درسی انگلیسی صحبت نکن یهو متوجه نمیشن پنیک میکنن :)

اخر هر جلسه درحد ده دقیقه کل جلسه رو مرور کن یا ابتدای جلسه بعد

و ازشون بپرس حتی از همون جلسه در حد یک کلمه هم که شده اینجوری باعث میشه کل جلسه حواسشون باشه نگن حالا میریم خونه میخونیم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

حالا بیشتر برای جلسه اول بهتره چطوری باشه اینکه قوانین کلاس چی باشه و...چون رنج سنی بچه ها کمه و تا ...

قواتین کلاس زبان که میرفتم:

گوشی ممنوع .

تماس گرفتن گوشی فقط پدر مادر

بعد تیچر مون باهامون بازی میکرد

کارت حروف بر میداشت باید توی ۳۰ ثانیه کلمه میگفتی با هر حروفی که در اومد هرکی بیشتر میگفت برنده میشد

مثلا بگو بچه ها تیرماهیی دادیم و براش Happy happy بخونن یا پخش شه

به نظرم چون سطح ابتدایین و بچه به جز سلام و خداحافظی و مباحث درسی انگلیسی صحبت نکن یهو متوجه نمیشن پ ...

درسه ممنونم ازت بابت راهنماییت عزیزم

قواتین کلاس زبان که میرفتم:گوشی ممنوع .تماس گرفتن گوشی فقط پدر مادر بعد تیچر مون باهامون بازی میکردک ...

مممنون عزیزم

من سه بار عنوان تاپیک و خوندم هر سه بار خوندم تیرچه های زبان...هی توی ذهنم ی چی شبیه میخچه اومد.اخر نتونستم خودمو راضی کنم گفتم بذا ببینم تیرچه اگر توی زبان انسان دربیاد چ شکلیه میشه نکنه بیماریه جدید باشه

ک فهمیدم منظورت معلمه...ساعت ۳ صبح بعد سه چهار ساعت گریه کردن و تا صبح بیدار بودن و بدون عینک تاپیک بخونی همین میشه

من سه بار عنوان تاپیک و خوندم هر سه بار خوندم تیرچه های زبان...هی توی ذهنم ی چی شبیه میخچه اومد.اخر ...

الان که گفتی منم شک کردم که درست نوشتم یا نه😂

ای بابا عزیزم چرا چیشده

امیدوارم حالت خوب باشه همیشه

ممنون همچنینفعلا دعا کن برامون تا ببینیم چی میشه در نهایتان شاالله خدا خیر رو بهمون نشون بده و صبر و ...

مممنون عزیزم انشالله

الان که گفتی منم شک کردم که درست نوشتم یا نه😂ای بابا عزیزم چرا چیشده امیدوارم حالت خوب باشه همیشه

ممنون همچنین

فعلا دعا کن برامون تا ببینیم چی میشه در نهایت

ان شاالله خدا خیر رو بهمون نشون بده و صبر و ب اونایی ک حقشون نیست تموم کنه

شمام اگ تیچر زبانی ایشالا موفق باشی با شاگرداتم مهربون و شوخ باش🌸