2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

138 بازدید | 16 پست

من اردیبهشت پریود نشدم، قرار بود 19 ام یا دو سه روز اینور اونور بشم، ولی نشدم، رفتم ازمایش دادم منفی بود، دکتر دوتا امپول پروژسترون داد، گفت دوتاشو با هم بزن، آمپول رو یک خرداد زدم، گفت تا 14 روز میشی، اگه نشدی دوباره برو آزمایش بتا بده، کم مونده 14 روز بشه دیگه، ولی هنوز پریود نشدم، یکی دو بار هم لک دیدم خیلی کم، حتی لباس زیرم هم کثیف نشده، نظرتون چیه؟ کسی از شماها تا حالا اینجوری شده؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله که بارداری عزیزم . من تجربه ای ندارم

یعنی امکان داره باردار شم؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

دوباره برو دکتر.شاید اندومترت رشد نمیکنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

سونو هم رفتم.کیست هم دارم، ضخامت اندومترم 11 هست، کیست هم تخمدان چپ 20*38

ممکنه خب. شایدم مشکل دیگه ایه. تا فردا صبر کن برو آز بده. چرا بیبی چک نمیذاری.اگه باردار باشی الان د ...

احه گذاشتم اونم منفی بود

خب پس احتمالا مشکل جای دیگست. برو دکتر. انشاالله که چیز مهمی نیست

مرسی 

منم همین شرایطو دارم واااای باید ۱۷ اردیبهشت میشدمی هفته بعدش بی بی چکام هاله انداختن بتامم ۲ بود صبر کردم ی هفته بعدش رفتم‌بتام شد ۵۹/۰اومده بود پایین خلاصه امپول پروژسترون زدم ۶ روزه هنوز پری نیومده خسته شدم‌از بلا تکلیفی کلی علایمم دارم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
منم همین شرایطو دارم واااای باید ۱۷ اردیبهشت میشدمی هفته بعدش بی بی چکام هاله انداختن بتامم ۲ بود صب ...

عه ،بتا که بیشتر شده میگی رفته پایین، تو یدونه امپول زدی یا دوتا، من که میخواد دو هفته بگذره، باید دوباره برم آزمایش، شما تازه عروسی؟ من شش ماهه ازدواج کردم، اولین بارمه که اینجوری شدم، هی میگم پریود میشم اما نمیشم

عه ،بتا که بیشتر شده میگی رفته پایین، تو یدونه امپول زدی یا دوتا، من که میخواد دو هفته بگذره، باید د ...

از دو اومده پنجاه و نه صدم شده عزیزم کمتر شده نرفته بالا.دوتا زدم.اخی عزیزم تقریبا تازه عروسم ۲ ساله.تو اقدام هستین؟اگه اقدام کرده باشی ک اینجور چیزا کاملا طبیعیه

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
از دو اومده پنجاه و نه صدم شده عزیزم کمتر شده نرفته بالا.دوتا زدم.اخی عزیزم تقریبا تازه عروسم ۲ ساله ...

عه اخه فک کردم شده 59،نه اقدام نیستم، جلوگیری طبیعی دارم، شما اقدام هستین؟