2777
2789
عنوان

گروه خوت

178 بازدید | 19 پست

با سلام.از دوستان سوال دارم رفتیم آزمایشگاه گروه خون  خودم  o مثبت همسرم A و پسرم Bمثبت شده .من با IUI حامله شدم.

آیا این احتمال وجود داره؟یا اشتباهاتی  در روند درمان بوده .

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخدچطورمیشه یکیتون O یکی دیگتون A پسرتون بشه🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔B

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
آخدچطورمیشه یکیتون O یکی دیگتون A پسرتون بشه🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔B

شوهر منم o خودم A  طبیعی باردار شدم حالا اگه بچم B بشه میام خبر میدم. ولی تا جایی که ما درسشو خوندیم این احتمال وجود نداره نمیدونم چی شده برا شما 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤

ای یو ای  مثل حالت طبیعیه فقط اسپرم به نزدیکترین محل فرستاده میشه.فکرنکنم چیزی رو دستکاری کنن

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
نمیدونم منمoمثبت همسرم Bمثبت دخترمoمنفی

مال شما میشه چون گروه‌خونی همسرتون فک کنم غلب بوده مال شما مغلوب البته فک کنم اینطورباشه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
شوهر منم o خودم A  طبیعی باردار شدم حالا اگه بچم B بشه میام خبر میدم. ولی تا جایی که ما درسشو خ ...

آره‌اصن نمیشه که