shavi مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 68 عنوان گروه خوت | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست با سلام.از دوستان سوال دارم رفتیم آزمایشگاه گروه خون خودم o مثبت همسرم A و پسرم Bمثبت شده .من با IUI حامله شدم.آیا این احتمال وجود داره؟یا اشتباهاتی در روند درمان بوده .. 1397/03/12 | 13:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma68 عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 8127 گروه خون منفی برا خانما خوب نیس بعد ها توی بارداری دچار مشکل میشن با یه امپول مشکلی پیش نمیاد ۷ ماهگی میزنن
بانوی*عشق عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 3831 یکی میگه میشه .یه دکتر پرسیدم گفت به خاطر جهش ژنتیکی در ای یو ای میشه .میترسم آزمایش DNA انجام ... در باره ای یو ای یکم تحقیق کن شاید چون ای یو ای کردی اینطور شده. بعدم ازمایش ژنتیک نمیخواد بدی الکی هول بندازی به جون خودت ❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
mamanearam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8199 گروه خون منفی برا خانما خوب نیس بعد ها توی بارداری دچار مشکل میشن حالا ۳سالشهانشالله تااونموقع علم بیشترازیناپیشرفت میکنه😊
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 گروه خون منفی برا خانما خوب نیس بعد ها توی بارداری دچار مشکل میشن ن عزیزم منم گروهخونیم منفی بود هف ماهگیم رفتم یدونه آمپول زدم فقط یکم قیمتش بالاس بدون بیمه نزدیکای ۲۰۰تومن بابیمه فک کنم ۴۰تومناینامیشه یادم رفته کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
دلنیا33 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 2567 یکی میگه میشه .یه دکتر پرسیدم گفت به خاطر جهش ژنتیکی در ای یو ای میشه .میترسم آزمایش DNA انجام ... درسته فکر کنم عزیزم هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی