2777
2789
سندروم شوک توکسیک رو سرچ کن 

برای پیشگیری از بروز سندرم شوک توکسیک توصیه می شود خانم ها در دوران قاعدگی به صورت مکرر نظافت را رعایت کرده و از انواع padهای سوپرجاذب استفاده نکنند

پد سوپر جاذب نوشتن نه تامپون عزیزم تافته هم پد سوپرجاذب حساب میشه

شامل هردو میشه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وحشتناکه وحشتناک هیچ کس درد من درک نمیکنه از بس زیاده لامصب مردشور منو ببره از الان تو فکر رفتم د ...

عزیزم خودتو کنترل کن 😃

این سختی دیگه برا همه خانوما هست منم مثه شمام 

حتما تافته بزرگ یا ازین پوشک ها بگیر اگه واقعا خیلییییییییییبیی زیاده و تو خونه ای 

ولی دقت کردین ادم بعد از پری چقد رفرش و سرحال میشه ؟عالییییه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
برای پیشگیری از بروز سندرم شوک توکسیک توصیه می شود خانم ها در دوران قاعدگی به صورت مکرر نظافت را رعا ...

عزیزم من پزشکم تو. کتابهامون در. مورد تامپون نوشته

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
چرا حالا ویژه شب؟؟چجوریه مگه؟

این مارک چند مدل داره .هم ویژه روز داره هم شب.

سایزاشم متفاوته.جذبش واقعا عالیه. 

اینکه نوشته ویژه شب واسه اینه که این مدلش پودر جاذب داره .مثلا شبا چون ادم میخابه احتمالش هست خون بریزه اینور اونور.  اما این اصلا لباست رو کثیف نمیکنه

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
اره عزیزم دو سایز داره .یکی خیلییی  نازکه که من روزا استفاده میکنم یکی دیگه هم داره که من شبا ا ...

گلی سایز داره

هم خیلی بزرگ هم خیلی نازک کلا تنوعش زیاده

منتها معمولا خیلی مدلای محبوبشو توی غشگاه ها زود میبرن

جایی بری که تنوعش تو اجناس بالا باشه راحت تری موقع خرید

سندرم شوک توکسیک نادره و بسیار. بسیار. کشتده فقط هم در. مورد تامپون هست

Leaving a tampon inside your vagina for a very long time is a risk factor for TSS; in one recent case, for example, a student contracted TSS after leaving a tampon in for. But, even in cases in which women leave tampons in for too long, TSS is still very rare

اینارو بخونین 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
برای پیشگیری از بروز سندرم شوک توکسیک توصیه می شود خانم ها در دوران قاعدگی به صورت مکرر نظافت را رعا ...

خب مگه ما با استفاده از پد سوپر جاذب نظافتو رعایت نمیکنیم 

از بس خونریزی زیاده چیز دیگه جواب نمیده که ربطی به نظافت نداره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عزیزم من پزشکم تو. کتابهامون در. مورد تامپون نوشته

مدرک؟

من پنبه ریز ابی و صورتی استفاده میکنم سبزش خوب نبود 

یه مارکی هم بود  تبلیغش خانومه هواپیماش سقوط میکنه میبینه این تو کیفشه خیالش راحت میشه  اونم استفاده کردم افتضاح بود 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................