2777
2789

بچه ها شغل شوهر من جوریه که تقریبا ماهی دو سه بار میره ماموریت

تو ماموریت ها زیاد پیش میاد که دو نفری با یه خانم برن و تا الان چون من نذاشتم یکی دوباری که موقعیت ماموریت اینجوری ایجاد شده یه جوری حرف زده و رفتار کرده که مامورتی یا سه نفری شده یا نرفته و...

حالا الان سری جدید ماموریت هاشونه .این سری با یه اقا رفته ولی شخص اصلی ای که اینکارو تو شرکتشون انجام میده یه دختره جلف و عوضیه و مطزمئنم این روال سری جدید ماموریت ها ادامه داشته باشه با اون هم دوتایی میره

کسی اینجا تجربه ی این موردو داشته؟؟ چی کار کردین شماها؟

مورد بعدی هم اینکه شوهرای شما هم میرن ماموریت یادشون میره زن دارن و زورشون یه اس ام اس بدن؟؟

شوهر من سری های قبلی ماموریت هاش جواب تماسای منو نمیداد ولی با شماره ی ناشناس گرفتمش جواب داد .بعد هم پیش میومد دو روز ازش بی خبر بودم با همکاراش زن و مرد میرفتن جنگل و گردش میگفت وقت نمیکنم به تو اس بزنم

برای شما هم اینجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من جات بودم خودم سعی میکردم تویِ شرکتِ شوهرم شغل داشته باشم تابیش تر مواظبت کنم این جوری بایه تیردونشون میزنی هم خودت کارمیکنی درآمدتون میره بالاو همین اینکه مراقبِ اوضاع واحوال هستی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

وای من هییییچوقت نمیتونم این شرایطو تحمل کنم بره ماموریت ج منو نده😨نه خدا اون روزو نیاره چون من اون روز یا شوهرمو میکشم یا همکارای زنشو 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

آره بچه ها مطمئنم میره ماموریت .از همایششون عکس میده 

البته این سری میرن دنبال یه سری کارای مسخره تو شهرای مختلف دیگه عکس اینا نداره 

من خودم شاغلم ولی ماموریت کلا نمیذاره برم میگه شبو نمیدونم کجا میخوابی طاقت نمیارم بری و اینا 

این که یه اقا و یه خانم تو شرکتشون دوتایی میرن ماموریت یه روال عادیه ها .همه همکاراش تقریبا رفتن ولی من شک دارم اونا لااقل به زن هاشون گفته باشن همکاری که دارن باهاش میرن یه دختر جلف و لوسه 

شوهر من پلیسه همش ماموریته همکار زنم داره ولی معمولا مردونه میرن ماموریت واسه شهر دگ. ولی اونم ب من ...

ببین اخه نیروی انتظامی باجاهای دیگه فرق میکنه 

پلیسا توی محل کار کلاً رسمی هستند وخشک اختلاط ندارن زن ومردباهم وبایدهمین طورباشن ولی جاهای دیگه چون همکاراصمیمی ترهستن آدم بایدمواظب باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خوش به حالت  باورت نمیشه دعای روز و شبم اینه که این شغل مسخرشو عوض کنه  زندگی نداریم با ...

عزیزم این وضعیت شاقی نیست که خوشبحالم باشه. یکم رفتار همسرتون عجیبه اینکه تو نبودش حتی دلش فکر نمیفته که شاید تماس شما برای کار ضروری باشه عجیبه. سعی کنید رابطه تون رو باهم بهتر کنید جوری نتونه بیخیال شما و زندگیش باشه وگرنه این کار نشد کار دیگه هم همین رفتار ازش سرخواهد زد.

تورو ازاد كذاشته يا محدودت كرده؟؟؟

اخه از چه نظر منظورته؟

ببین من حق ندارم با شال  برم سرکار چون میگه همکارای من با شال میان شالشونو درمیارن و از سرشون میفته نمیخوام توعم شالت بیفته موهاتو کسی ببینه 

نود درصد مامورتی هاشون برای برگزاری نمایشگاه و همایشه ولی  هر بار شرکت ما اسم منو میخواد برای نمایشگاه بذاره شوهرم مخالفه میگه تو غرفه های نمایشگاه اوضاع افتضاحه تو نباید بری 

یه بار هم اینو مطرح کردم منو ببره شرکتش گفت نه ما تو همایش هامون نمیدونی چه جوری نگاه همکارای خانممون میکنن و...

ببین این دختره که باهاشون همکاره همه شهرارو میره شب هم میمونه ولی کافیه با یه مرد بره انقدر بازی درمیاره که حد نداره همش خودشو لوس میکنه 

مثلا چند وقت پیش شوهر من پنج شنبه با اینکه ساعت کاریش تا یک بیشتر نیست تا دو مونده بود میگفت فلان نماینده مون از فلان شهر اومده بوده بعد این دختره اگر من میومدم با نمایندهه تو اتاق تنها میشده برای همین موندم 

حالا من هنوزم نمیفهمم دختری که همش وله این اداهاش چیه