2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که کار شوهرش همش ماموریت داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 42 پست
نه والا ما روز اول همه چیزو معلوم کردیم ولی شوهرم بعد از یه سال شغلشو عوض کرد و به مرتب میگفت باید ک ...

رک بهش بگو من دلم نمیخواد بااون خانوماخیلی صمیمی باشین چون همسرتم نمیپسندم

یابه اون خانوما بگو که من همسرفلانی هستم من دلم نمیخواد شوهرمو ازدستم دربیارین

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي عزيزم پس حق داري.شوهرت رفتار مجردي داره.لارج ترين زنم ناراحت ميشه.ميخاد خوش باشه و تو داري پير م ...

همش میگه به خاطر زندگیمون مجبورم برم 

ببین زن هایی هم که دورشن عوضین

محیط کار خود ماعم دست کمی ازونجا نداره 

ببین تو محیط کار ما همه همکارا همدیگرو به اسم کوچیک صدا میزنن و تو سرو کله ی هم میزنن ولی زندگی شخصیشون مشخصه و بیشتر از یه حدی پیش نمیرن مثلا ما اصلا بینمون گردش و تفریح دوتایی زن و مرد نیست 

ولی شرکت شوهرم اینا رو دارن 

مثلا یهو جمع میشن میرن پینت بال زناشون هم میپیچونن 

رک بهش بگو من دلم نمیخواد بااون خانوماخیلی صمیمی باشین چون همسرتم نمیپسندم

انقدر سر این چیزا دعوا کردم 

تا رسید به جایی که گفتم باشه تو همین باشه من از زندگیت میرم و یه کم کوتاه اومد 

من بهش میگفتم چرا همکار خانومت بعد تایم کاری زنگ میزنه درد و دل از کار میکنه هوار هوار میکرد 

یه مدت گذشت گوشیشو چک کردم دیدم لاگ تماسی ازون زنه دیگه نیست گفتم خب درست شده بعد یه بار دیدم داره تند تند یه چیزاییو پاک میکنه بهش گفتم لاگ تماسای اون زنه است؟ گفت اره از روزی که گیر دادی پاک میگنم که گیر ندی و همین شد یه دعوای بزرگ بینمون 

بعد ازون دیگه پاک نمیکنه (البته خودش میگه ) ولی باز هم گه گداری سر این چیزا دعوا داریم

الان هم که اعصابم سر ماموریت هاش داغونه 

کجا منطقیه؟؟؟ همسرتون وظایف کاری هم داره شما باید دوتاییتون تعادل برقرار کنین نه اینکه کار به بزر ...

ببین استارتر منطقی داره نگاه میکنه خب شغلِ شوهرش چیزدیگه ای بوده بعداً شوهرش شغلشو عوض کرده وتغییرشغل داده استارتر حق داره که کنارنیادبااین قضیه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها من دیشب خونه ی بابام بودم چون شوهرم ماموریت بود و اصلا به شوهرم نه زنگ زدم نه اس دادم انقدر آروم بودم 

بدون دغدغه و فکر و خیال 

همش میگم این چه بخت مزخرفیه که گیر من اومده 

والا شوهرم که نه 

من زیاد ماموریت میرم همکارام هم آقا هستن 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.