2777
2789
عنوان

قبل ازدواج باشوهرم دوست بودم اما الان بعد ۳ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 96 پست
حساس نشو وقتی مشکل مالی پیش میاد هزار جور فکر بد به ذهن ادم میرسه، منم یه همچین حرفی رو از شوهرم شنی ...

بله خيلي طبيعيه ، گفتنش هم تقريبا توي شرايط بد آسونه خصوصا وقتي ادم تحريك بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگم خدایا نکنه تو این مدت زیر فشار زندگی همش به اینکه چرا بامن ازدواج کرده فکر میکرده

نه با این چیزا ذهنتو خراب نکن، همون جوری که گفت منو مجبور کردن بردن خواستگاری، اگه به شما علاقه نداشت همون جوری هم میتونست بگه من مجبور کردن به عقد ، با این حساست ها فقط کام خودت وشوهرتو تلخ میکنی، بنده خدا معذرت خواهی هم کرده ، خیلی ها همین کارم نمیکنن

اینجوری که اون باز خودشو برتر میدونه ایشون باید جوری رفتار کنه که همسرش به اشتباهش پی ببره بدونه هرح ...

اخه تا جايي ك ما تجربه كرديم و تجارب رو ديديم

شوهر با تو سري آدم نميشه... با تعريف و تمجيد و علاقه ورزيدن و اعتماد داشتن و كلي چيزاي خوبتر آدم ميشه...(خلاصه كلا دير آدم ميشه😜😝)

نه با این چیزا ذهنتو خراب نکن، همون جوری که گفت منو مجبور کردن بردن خواستگاری، اگه به شما علاق ...

نه شوهرم اخلاقش خیلی خوبه همه فامیلمون میگن نمونس از اخلاق ولی امشب بدجور ....اونم اولش هی خودم شروع کردم هی تحقیرش کردم بهم گف کارم به کجا رسیده که زنم همه زندگیم داره بهم تیکه میگه بی عرضه ای خودمم بعدش پشیمون شدم ولی این یه تیکه حرفو نمیتونم کنار بیام

نمی دونم چرا در خودم نمی بینم پول در اوردن اخه هر کاری فکرش میکنم میبینم کسادیه

نه اینطور نیست الان توی همین سایت ی خانومی دمکنی میفروشه کاربر مونا مگنت با گل چینی ی کاربر دیگه بشقابای سفالی رنگ شده ببین تا بخوای به پول برسی خیلی زجر باید بکشی شما برو سرنوشت کارافرینان موفق رو بخون 

در خودت نیست چون اعتماد به نفس نداری 

برو تو اینترنت سرگذشت فاطمه دانشور ،فاطمه مقیمی ، احمد عظیم زاده ، اینا رو بخون اینا هم از صفر شروع کردن 

از این سخنرانای انگیزشی گوش بده کلی انگیزه وایده میگیری

بیشتر ببین استعدادت چیه چون من به تجربه بهم ثابت شده توی هرکاری خوب باشی توی کسادترین اوضاع بازار هم میان سراغت 

اخه تا جايي ك ما تجربه كرديم و تجارب رو ديديم شوهر با تو سري آدم نميشه... با تعريف و تمجيد و علاقه ...

نمیدونم ولی به نظر من که کسی خطا کنه نمیشه بهش محبت کرد کلا من که اینجوریم اصن به دلم نمیره باید یه قهر حسابی بکنم تا طرف بفهمه اشتباهشو البته اگه چیز بزرگی باشه ها

نه اینطور نیست الان توی همین سایت ی خانومی دمکنی میفروشه کاربر مونا مگنت با گل چینی ی کاربر دیگه بشق ...

ببخشید که اصلاح میکنم عزیزم

احد عظیم زاده

ولی عجب غولیه ها! منظورم از لحاظ ثروته

باشخصیت و باشعور م هست

عجب گذشته ای هم داره

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
نه شوهرم اخلاقش خیلی خوبه همه فامیلمون میگن نمونس از اخلاق ولی امشب بدجور ....اونم اولش هی خودم شروع ...

خواهرم تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ، وقتی طرف داغ میکنه اصلا به حرفی که میزنه فکر نمیکنه، وقتی سرد میشه تازه میفهمه چی گفت ، اگه معذرت خواهی بکنه یعنی اشتباه شو قبول داره و معذرت خواسته ، اگه معذرت خواهی نکنه یعنی همینی که هست دوست داشتم گفتم

اخه تا جايي ك ما تجربه كرديم و تجارب رو ديديم شوهر با تو سري آدم نميشه... با تعريف و تمجيد و علاقه ...

اینم بگما خانمی مرد تا مرد خیلی فرق داره یکی تو فامیلمون هست انقد محبت میکنه که ولی مرده همش داره سواستفاده میکنه خیلیا جنبشو ندارن براهمینا من که چشمم ترسیده محبت میکنم ولی تو جاش قهرو ناز و تشرم میزنم😂

ولی واقعا نمتونم بی خیال باشم درام دیوونه میشم میخواستم بیدارش کنم بهش بگم بیا بریم طلاق بگیرم برو د ...

عزيزم توي اولين سالهاي زندگي زن خيلي به اين چيزا حساس ميشه... شايد اون حرف رو زده ببينه تو دوس داشتي اون اتفاقا ميفتاذ؟ از زندگيت راضي هستي يانه؟ اصلا خواسته ببينه چقدر دوسش داري؟ تو بيا طاقت كن، ٣سال ديگه كه احساس خوشبختي كردي به حال امشبت ميخندي... عزيزم تجربه ي خودمو ميگم... همه ي هنرهات رو خرج كن بهش ثابت كني چه خوب چه بد براي هم ساخته شدين .. مردا عاشق زن هاي عاقل هستن

ببخشید که اصلاح میکنم عزیزم احد عظیم زاده ولی عجب غولیه ها! منظورم از لحاظ ثروته باشخصیت و باشعور ...

ممنون خواهش میکنم 

اره خیلی ادم عجیبیه  جالب اینه به جایی وابسته نیست همش از تلاش خودشه 

فاطمه دانشور وفاطمه مقیمی رو میشناسی ؟ مدیرعامل ماهان یا ایران ایر هم خانومه