2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سر وسامون نمیگیره.پر از مشکله. خودمم میدونم نباید مقایسه کنم و.... ولی دست خودم نیست که این تاپیک ...

الان همه مشکلات دارن 

منی که مجردم خونه بابامم مشکل دارم

باید دستو پنجه نرم‌کرد و خودتونو قوی کنید 

توکلت به خدا باشه به مرور مشکلات برطرف میشه

اون خانم هم هرکاری کرده یا نکرده بی جواب نمیمونه واصلا نباید به خودت اجازه بدی که ذهنت مقایست کنه 

اون ده سال بزرگتره و دنیاش با شما زمین تا اسمون فرق داره

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
دست خودم نیست

خواهشا انقدر از خوشبختی وخوشحالی دیگران ناراحت نشیم!ماکه نمیتونیم انتظارداشته باشیم بقیه بدبخت باشن فقط خودمون خوشبخت,عزیزم انتخاب دوم خیلی مهم تره چون شما بجای همسراولتون ایشون رو انتخاب کردین,انقد روخودت وزندگیت کارکن ک ازخوشبختی وخوشحالی بقیه ناراخت نشی,واینوبدون ک هستن خانم هایی ک از ایشون زندگی بهتری داشته باشن ب عبارتی دست بالای دست بسیاراست.زندگی خودت روبچسب  واینوبدون ک مشکلات نیومدن تابرای همیشه بمونن.

واقعا تو از کجا میدونی دل اون شاد یان  الان اون قطعن به فکر پسرشم هست هرچی باشه مادرهه شاید نا ...

حداقل جایت مال کسی دیگه رو بالا نکشیده از اول زندگی خودش بوده. من فقط از خدا گله دارم چرا اونکه ظالمه....

حداقل جایت مال کسی دیگه رو بالا نکشیده از اول زندگی خودش بوده. من فقط از خدا گله دارم چرا اونکه ظالم ...

عزیزم خدا جای عدل نشسته همه زندگی ک فقط این دنیا نیست بعد قرار نیس همه سزای اعمالشون اینجا ببینن اینجوریه چرا ترامپ باهمه ظلمش بهترین زندگی داره 

دوست عزیزم شما زندگیت سعی کن همیشه باکسی مقایسه نکنی وخدا را بابت داشته هات شکر کنی 

خداروشکر شوهرت دست بزن نداره معتاد نیس  وخودتون سالمین اینا همه نعمت یادمون نره

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم خدا جای عدل نشسته همه زندگی ک فقط این دنیا نیست بعد قرار نیس همه سزای اعمالشون اینجا ببینن این ...

شاید،نمیدونم چمه. ولی اینم شنیدم که اون دیگه بچه دار نمیشه چراشم نمیدونم. 

خواهشا انقدر از خوشبختی وخوشحالی دیگران ناراحت نشیم!ماکه نمیتونیم انتظارداشته باشیم بقیه بدبخت باشن ...

من هیچم از خوشبختی و خوشحالی دیگران ناراحت نشدم بلکه برعکس انرژی مثبت گرفتم. ولی فقط چون یه سری اتفاقات زندگی ما مثل هم بوده قیاس ایجاد کرده برام. و با خودم میگم نکنه من راهو اشتباه رفتم و اون درست درحالیکه زن بودنم حکم میکرد هم جنسمو آزار ندم

شما شرایطو در نظر نمیگیری میگم یه زن دیه رو بیچاره کرد

عزيزم متاسفانه روي زن اولش هوو اومده بعد هم جدا شدن، اين بده و ناراحت كننده، اما بالاخره زن دوم سياست داره و با اينكار جاش رو محكم ميكنه

ضمن اينكه شما واقعا از خوشحالي اون نبايد ناراخت بشي اون هيزم تر به شما كه نفروخته، اگر قرار هست مسي ناراخت باشه و اه كسي اين دونفر رو بگيره اون همسر اول اين اقا هست 

خوشبختي اونها باعث بدبختي شما نميشه، اين مقايسه شما هست كه باعث شده شما اذيت بشي و البته نرمال هم هست. 

همسرتون چكاره بودن؟ چرا خانوادش اذيتتون ميكنن و چرا شما پيشرفت نكردي ؟ اونها جلو پيشرفتت رو گرفتن؟ 

ميدوني روي خونه خرابه فرد ديگه نميشه خونه ساخت، هرچقدرهم كه خونه جديد زيبا باشه بازهم خراب ميشه اگر هم نشه يه مشكلاتي توش بوجود مياد خوب شايد دوباره بچه دار نشدنش عضو همين مشكلات باشه، (از نظر من همون بهتر كه ديگه بچه دار نميشه وقتي بچش رو ول كرده رفته اما اين نظر من هست و ميدونم درست نيست اما خوب ...)