2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میدونی از زندگیش.. فقط داری از بیرون نگاه میکنی.

ببین من خودمومثال میزنم، 

یه سریا فکرمیکنن خیلی حالم خوبه و شاید حسرت هم بخورن، ولی فقط خودم میدونم چه گندایی ک تو زندگیم نزدم و تو گِل موندم  

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
ما هستیم ولی از کجا معلوم یکی بهتر از همین زن دومی بازم نیاد توی زندگی مرده؟ و مرده زن دوم رو طلاق ...

نه بابا این جوری تو مشتش گرفتتش که حد و حساب نداره. یه جوری دورش میچرخه و قربون صدقش میره انگار بار اولشونه

خونواده شوهرم اذیت میکنن.شوهرم بیکار شد و من هییییچ پیشرفتی تو زندگیم نکردم. واقعا خستم. اون حتی شوه ...

شما اگر وارد یه زندگی مرفه هم میشدی باز اینجوری افسوس و غصه میخوردی

اصلا شما به زندگی اون خانم چیکار داری 

شما به فکر زندگی خودت باش که چطور سروسامون بدی و چطور همسرتو کمک کنی

چندسالتونه؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

چند مورد به عينه ديدم كه كلي ظلم كردن البته به من نه ها كلي ميگم الان خيلي زندگي خوبي دارن در صورتي كه با اون بدي هايي كه كردن الان بايد سوسك شده بودن

مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)

يعني اون زنه باعث شده كه مرده زنش رو طلاق بده؟؟؟ يا بعد از طلاق سر و كله اون پيدا شده؟ 

ضمن اينكه خوب شما به بار تجربه داشتي بايد بهتر تصميم ميگرفتي 

دوم اينكه خودت رو با خودت مقايسه كن نه ديگران، در عير اينصورت بيچارهزميشي ميشه خوره ميافته تو جونت

خب شرایط شوهرتومیدونستی وازدواج کردی زندگی براهمه تواین دوره زمونه سخته خودتوشوهرت هردوکارکنین شرایطوبهترکنین سخته ولی شدنیه هیچوقتم خودتوباکسی مقایسه نکن شایداونم مشکل داره نمیگه ومطمئن باش کسی ک اوارشه روزندگی یکی دیگه خداب همون دردمبتلاش میکنه 

خونواده شوهرم اذیت میکنن.شوهرم بیکار شد و من هییییچ پیشرفتی تو زندگیم نکردم. واقعا خستم. اون حتی شوه ...

واقعا تو از کجا میدونی دل اون شاد یان 

الان اون قطعن به فکر پسرشم هست هرچی باشه مادرهه شاید ناچار به این ازدواج بود چون مشکل داشت

عزیزم من الان جاریم هم شوهرش پولدارتر هم خوشتیپ تره 

ما با این دوقرون پول نمیدونیم چجوری تااخر برج سر کنیم اجاره نشینم ولی اونا ماشین مدل بالا خونه تو محله خوب عزیز خانوادن خدا بیشترشون کنه  

قرار نیس ما خوشبخت و پولدار نشدیم بقیم نشن بزار حداقل دور وبرامون خوش باشن

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
شما اگر وارد یه زندگی مرفه هم میشدی باز اینجوری افسوس و غصه میخوردی اصلا شما به زندگی اون خانم چیکا ...

خب سر وسامون نمیگیره.پر از مشکله. خودمم میدونم نباید مقایسه کنم و.... ولی دست خودم نیست که این تاپیکو زدم. میگم چکار کنم از این حس حسادت غبطه یا هرچیزی خلاص بشم.۲۵سالمه. اون ۳۶