2777
2789
عنوان

غریبی نکردن نوزاد کمک

7233 بازدید | 76 پست

دخترم یک روزه 7ماهش تموم شده اصلا غریبی نمیکنه باهمه خوبه حتی خالم بهش شیر داد خوردش .انگار منو نمیشناسه همه براش برابرن خیلی نگرانم کسی اینطوری بوده بچش

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینطور بود.بغل خواهرام میرفت شیر بخوره🤣🤣

آخر ۹ ماهگی بود حدودا دیگه غریبی کردناش شروع شد.الان بغل هرکسی نمیره.فکر کنم اقتضای سنشونه

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

سینه خودش بچش 6روز از دختر من کوچیکتره

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

برو خدارو شکر کن . منه بدبخت جرات ندارم به کسی سلام کنم دخترم چنان جیغ میکشه بیا ببین 

از همه مسخره تر اینه که هر روز که باباش از سر کار میاد تا دو یاعت تموم از دور نگاش میکنه بغلش نمیره بعد از دو ساعت خوب میشه 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بهتر بابا پسر من خیلی ناجوره تا بغل غریبه میره لبشو‌پیچ میده‌ گریه هیجا نمیتونم‌برم تپ ی جمع غریبه میره دیوونم‌میکنه انقد گریه میکنه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

عزیزم برعکس بچه ی شما پسر من هرکی میبینه گریه شدید میکنع اونم دقیقا یک روزه هفت ماهش تموم شده من دوست ندارم اینجوری باشه خیلی خوبه که دختر خانومت با همه راحته

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   
احتمالا همیشه دورش شلوغ بوده و رفت و امد زیاد دارین اره؟

نه خیلی زیاد ولی سریع باهمه خوب میشه کلا ساکته واسه همه میخنده 

تازه پسر من سه ماه و‌خوردیه اینه فک‌ کنم بزرگتر شه اصلا نه مهمان بتونه بیاد نه‌من بتونم برم🤦🏻‍♀️

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻