دخترم یک روزه 7ماهش تموم شده اصلا غریبی نمیکنه باهمه خوبه حتی خالم بهش شیر داد خوردش .انگار منو نمیشناسه همه براش برابرن خیلی نگرانم کسی اینطوری بوده بچش
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
عزیزم برعکس بچه ی شما پسر من هرکی میبینه گریه شدید میکنع اونم دقیقا یک روزه هفت ماهش تموم شده من دوست ندارم اینجوری باشه خیلی خوبه که دختر خانومت با همه راحته
بعضیایه جوری رو مخن که حتی موزخوردنشون هم صدای خیار میده
احتمالا همیشه دورش شلوغ بوده و رفت و امد زیاد دارین اره؟
نه خیلی زیاد ولی سریع باهمه خوب میشه کلا ساکته واسه همه میخنده
ای جانم هنوز کوچیکه خب نگران نباش دختر منم همینجوری بود بعد یه سالگیش دیگه از کسی شیر نمیخورد نگرانی نداره که من به دختر خاهرم یک سال و نیمش بود شیر میدادم ایقد راحت میخورد