2789
عنوان

چسبندگی لگن

43 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، کسی اینجا هست که با سابقه ی چسبندگی باردار شده باشه یا بدون جراحی درمان شده باشه؟ من دیروز سونو دادم و دکتر گفت چسبندگی خفیف دارم، ۳۱سالمه متاهلم ولی بچه ندارم هنوز، آندومتریوزم دارم ولی از دوستل پیش تغییری نکرده و بزرگ نشده، فقط خون ریزیم کم شده و تعداد روزای پریودمم کم شده، ممنون میشم راهنماییم کنید،خیلی نگرانم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه چسپندگی تخم شنبلیله رو بگیر تو یه کاسه بریز بزار رنگش باز بشه بعد بریز تو دیگ و آب بریز بزار یکی دوتا جوش بخوره بعد از صافی رد کن تخم هاش رو دور بریز بعد از ابشون روزی ۳ لیوان تو پریودی بخور

واسه چسپندگی تخم شنبلیله رو بگیر تو یه کاسه بریز بزار رنگش باز بشه بعد بریز تو دیگ و آب بریز بزار یک ...

خودتون استفاده کردین؟ واقعا جواب میده؟چسبندگی از بین میره؟

واسه چسپندگی تخم شنبلیله رو بگیر تو یه کاسه بریز بزار رنگش باز بشه بعد بریز تو دیگ و آب بریز بزار یک ...

و اینکه یعنی چی تو یه کاسه بریزم بذارم رنگش باز شه؟یعنی تو کاسه آب بریزم؟گرم یا سرد؟

و اینکه یعنی چی تو یه کاسه بریزم بذارم رنگش باز شه؟یعنی تو کاسه آب بریزم؟گرم یا سرد؟

اول یه بسته تخم شنبلیله رو تو یه کاسه بزار رنگش باز بشه بعد تو یه دیگه اندازه ۲ لیتر آب بریز بعد تخم شنبلیله رو که رو کاسه گذاشتی رو بریز تو دیگآب بزار بجوشه یکی دو جوش خورد بردار بزار سرد بشه بعد از صافی رد کن روزی ۳ بار بخورتو پریودی

اول یه بسته تخم شنبلیله رو تو یه کاسه بزار رنگش باز بشه بعد تو یه دیگه اندازه ۲ لیتر آب بریز بعد تخم ...

پس اول خالی بذارم تو کاسه خودش رنگش عوض شه،چند روز طول میکشه رنگش باز شه؟

سلام عزیزم منم اندومتریوز دارم لوله هام هیدرو شده و چسبندگیم زیااادهبعد از ده سال اقدامتازه باردار ش ...

عزیزم به سلامتی انشاالله قدمش برات خیر باشه، واسه منم دعا کن🥹❤️