2789
عنوان

تکرر ادرار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس می کنم عفونت هم دارم چون یوقتایی کمی سوزش هم دارم قندتو چک کردی آخرش نظر دکتر چی بود گفت علتش ...

منم یه وقتایی یه مقدار سوزش دارم اما حتی عفونت ادراری نداشتم

هیچی نگفتن فقط یکیشون گفت احتمالا مثانه ات استرسیو پرکاره

آره فقط خودمون متوجه میشیم چقدر سخته

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
منم یه وقتایی یه مقدار سوزش دارم اما حتی عفونت ادراری نداشتم هیچی نگفتن فقط یکیشون گفت احتمالا مثانه ...

منم همینطور منم یوقتایی سوزش و خارش میگیره یوقتایی ازمایش دادم و مشکلی هم نبود

جدی اجی نیس واقعا مثل من هر دو ساعت دسشویی میری؟

منم همینطور منم یوقتایی سوزش و خارش میگیره یوقتایی ازمایش دادم و مشکلی هم نبود جدی اجی نیس واقعا مثل ...

میگم که یه وقتایی حتی بیشتر مخصوصا شبا اصلا به ساعت نمیکشه ، برام اختلال خواب درست کرده ، فکر کن تو خواب عمیقم از شدت مثانه پر بیدار میشم میرم دستشویی باز تا بیام خوابم ببره نیم ساعت طول میکشه ، حتی ۳ ۲ ساعت هم خواب ندارم سر این قضیه 🤦

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
میگم که یه وقتایی حتی بیشتر مخصوصا شبا اصلا به ساعت نمیکشه ، برام اختلال خواب درست کرده ، فکر کن تو ...

عزیز دلم دقیقا منم مثل خودتم دکتر نگفت باید چیکار کرد

عزیز دلم دقیقا منم مثل خودتم دکتر نگفت باید چیکار کرد

🥺❤️

وقتی ظاهرا تو آزمایشاتو سونوگرافی مشکلی نیست نه نگفتن

یه مورد بررسی دیگه هست اونو من خودم گفتم نمیرم سراغش برام سخته ، دکتر ارولوژی انجام میده