2789
عنوان

عشق یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 53 پست

یکبار بشین فکر کن ببین از چیه این آدم خوشت میاد؟

عشق از شناخت طرف حاصل میشه ، دقیقا از چه عشقی صحبت میکنی ؟ کسی که ارتباطی باهاش نداشتی، از ظاهر و شکلش خوشت میاد دقیقا چیه این آدم برات جذابه؟

میدونستی وقتی به کسی زیاد فکر کنی و توجه کنی، امر بهت مشتبه میشه که دوستش داری ، ولی در واقع اینطور نیست، این خاصیت مغزه ماعه وقتی زیاد به یه چیز توجه کنه عادت میکنه فکر میکنه اون چیز مهمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خاک توسرش. خب تحقیقی کن تو. پیجی چیزی.ببین دوست دختر داره نداره کسی میخاد. بعدش ی جوری مثل دوست بر ...

خدا نکنه اینطوری نگو

تو تئاتر سه سال همکار بودیم اونحا دیدمش یهو ب خودم اومدم دیدم ای دل غافل عاشقش شدم

کسی تو زندگیش نیست

فقط قبلا عاشق شده شکست خورده ی سال با هم بودن دختره بهش دروغ گفته از دختره جدا شده دختره الان شوهر داره ۱۱ سال از قضیه گذشته ولی هنو ب دختره فکر میکنه میره اینستاشو چک میکنه تمام پست و استوریهاش در مورد عشق و خیانته و دلشکستگیه خانواده اش هر چی میگن زن بگیر ازدواج نمیکنه دلم خیلی براش میسوزه ای کاش میتونستم کمکش کنم

خدا نکنه اینطوری نگوتو تئاتر سه سال همکار بودیم اونحا دیدمش یهو ب خودم اومدم دیدم ای دل غافل عاشقش ش ...

اوه سخت شد ولی عجیبه بعد یازده سال.ول کن نیست. خوشت میاد چسب زخم بشی. ولشکن حالش خوب بشه ولت میکنه. تجربه دارم

یکبار بشین فکر کن ببین از چیه این آدم خوشت میاد؟عشق از شناخت طرف حاصل میشه ، دقیقا از چه عشقی صحبت م ...

من سه سال تو تئاتر باهاش همکار بودم ببین من شاید خیلی جاها رفتم خیلی آدم دیدم ولی به کسی حسی پیدا نکردم عاشق نشدم تا وقتی ک وارد تئاتر شدم اونم بود ی پسر کاملا مودب و با شخصیت همش با خودم میگفتم ی آدم چقدر میتونه خوب باشه چقدر میتونه مهربون باشه من مثل اون ندیدم اصلا من نمیتونم مثل اون باشم نمیدونم یهو چیشد متوجه شدم ی چیزی داره تو وجودم داره شکل میگیره ب خودم اومدم دیدم عاشق شدم خیلی سعی کردم جلوشو بگیرم بهش فکر کنم ولی نتونستم حتی ابراز علاقه کردم خیلی محترمانه گفت نه

گفت سلام خانم....من احترام خاصی براتون قائلم سنمم اونقدر هست احساسی تصمیم نگیرم.....