2789
عنوان

عشق یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 53 پست
چراااا چرا باید عاشق کسی میشدم ک سهمم نیستچرا هیچ جوره نمیتونم فراموشش کنمکاش فراموشی بگیرم

هعب بدبختی داریما

حالا من یه خاستگار دارم من قصد ازدواج ندارم ازم خوشش اومده چون سخت پسنده خانوادش خیلی خوشحال شدن که بعد سالها از یکی خوشش اومده

منم نمیتونم جواب مثبت بدم بهش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چراااا چرا باید عاشق کسی میشدم ک سهمم نیستچرا هیچ جوره نمیتونم فراموشش کنمکاش فراموشی بگیرم

میتونی باو. راهی نداشت مخشوبزنی. رل منم اول نمیخاست. الان قصد خاستگاری داره

عزیزم عقل کنی میفهمی مهمه .یا این فکر مزخرف و بچه گانه زندگی نکن که تا ابد عشقش و تو قلبم نگه میدارم ...

نمیتونم ب کسی دیگه ایی فکر کنم خیلی راهها برا فراموشیش انجام دادم ولی جواب نداد حتی با دو تا روانشناس صحبت کردم ولی فایده نداشت

نمیتونم با کسی ازدواج کنم جسمم پیش اون باشه قلبم ذهنم فکرم جای دیگه اینطوری بهش ظلم میکنم من اینو نمیخوام ترجیح میدم تنها بمونم عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه

زندگی کردن در کنار کسی ک دوسش نداری خیلی سختههه

مهم نیست

مهم نیستتت عمرو جوونیتو بزاری برای کسی ک اصلا دوست نداره براش مهم نیستی؟؟؟؟؟

به من ربطی نداره نمیتونم دخالت کنم زندگی توعه

ولی اینوبگمم حواست باشه

تصمیمتو بگیرمیخوای تا اخر عمرت بسوزی ب پای عشق ی طرفه یاااا تایمتو بزار روی پیشرفت رشد خودت

ی روز نیاااد پشیمون شی ک دیگ فایده ای نداره

😔😔

سخته. ولی میتونی منم بخدا مثل تو عاشق یکی یم دوسال باهمیم درسته . ولی الان دودل شدم. پسرا جز اذیت بازی چیزی ندارن .فکرمیکنی خبریه ولی نیست بعد دوسال. وابسته شدید م ولی مجبورم برم

چجوری آخه؟؟یبار ۷ سال پیش ابراز کردم خیلی محترمانه گفته نه💔

خاک توسرش. خب تحقیقی کن تو. پیجی چیزی.ببین دوست دختر داره نداره کسی میخاد. بعدش ی جوری مثل دوست برو. جلو.وابستش کن ن تورفتی گفتی میخامت

الهی هیچکس گرفتارش نشه

ببین کسی که بهت فکر نمیکنه مثل آشغال پرتش کن بیرون بگو چرا به کسی که دوستم نداره حس داشته باشم اینم بگم کمتر بهش فکر کن کمتر خیالبافی کن و کمتر چکش کن خودش فراموش میشه حتی اگه ۱۰ ساله باشه عشقت بهش