2789
عنوان

یستشیر

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 38 پست
همه مون این تجربه های تلخ رو توی زندگی داریم ولی پشت این قله های پر از ابر یک جنگل زیبا و فرح بخش من ...

شما که انسان معتقدی هستی به این سوال من لطفا جواب بده،من بخاطر سندروم داون دخترم رو سقط قانونی کردم آیا از لحاظ دین و مذهب کار درستی بوده که از زجر کشیدنش توی این دنیای نامهربون جلوگیری کردم؟شاید بعدها درگیر هزار بیماری و یا حتی مشکلات قلبی و سرطان هم میشد،و اینکه مگه من چندسال میتونستم عمر کنم که ازش مراقبت کنم،ناراحتم میگم نکنه اون من رو به عنوان مادرش انتخاب کرده و من نخواستمش،آیا اصلا روح داشته؟هفده هفته بود.

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما که انسان معتقدی هستی به این سوال من لطفا جواب بده،من بخاطر سندروم داون دخترم رو سقط قانونی کردم ...

من سه ساله سعی کردم مذهبی باشم و خانواده مذهبی ندارم و خیلی چیزی بلد نیستم و ادعایی ندارم ولی اگر منم بچه م داون میشد سقطش میکردم اون بچه زجر میکشه چرا باید وقتی میتونم یک بچه سالم بیارم بخوام یک بچه مریض و سربار جامعه و خانواده بیارم ولی اینم بگم من یک آدم خیلی معمولی هستم و سه ساله دارم واجبات رو رعایت میکنم البته سعی میکنم

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

منم میخونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
انقد خوندم نداده دیگ عمرا اون منو ول کرده من برم ته چاه . حالا از ته چاه آویزونش شم؟توروخدا از مصلحت ...

قربون دلت که به تنگ اومده به عنوان کسی که ندیدمت و نمی شناسمت فقط ازت خواهش می کنم تعصب نگه داری برای خدا

پیش غریبه گلایه نکن از کسی که درد دلاتو شنیده

تهش فقط ماییم و اون بزرگ بی همتا

“یا صاحب الزمان أدرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃

عزیزم اولین بار بود خوندمش و چقدر قشنگ بود چه خودمونی

عجیب به دلم نشست

مرسی که واسطه شدی خیر ببینی از زندگیت 🤍✨

“یا صاحب الزمان أدرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃