همه مون این تجربه های تلخ رو توی زندگی داریم ولی پشت این قله های پر از ابر یک جنگل زیبا و فرح بخش من ...
شما که انسان معتقدی هستی به این سوال من لطفا جواب بده،من بخاطر سندروم داون دخترم رو سقط قانونی کردم آیا از لحاظ دین و مذهب کار درستی بوده که از زجر کشیدنش توی این دنیای نامهربون جلوگیری کردم؟شاید بعدها درگیر هزار بیماری و یا حتی مشکلات قلبی و سرطان هم میشد،و اینکه مگه من چندسال میتونستم عمر کنم که ازش مراقبت کنم،ناراحتم میگم نکنه اون من رو به عنوان مادرش انتخاب کرده و من نخواستمش،آیا اصلا روح داشته؟هفده هفته بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما که انسان معتقدی هستی به این سوال من لطفا جواب بده،من بخاطر سندروم داون دخترم رو سقط قانونی کردم ...
من سه ساله سعی کردم مذهبی باشم و خانواده مذهبی ندارم و خیلی چیزی بلد نیستم و ادعایی ندارم ولی اگر منم بچه م داون میشد سقطش میکردم اون بچه زجر میکشه چرا باید وقتی میتونم یک بچه سالم بیارم بخوام یک بچه مریض و سربار جامعه و خانواده بیارم ولی اینم بگم من یک آدم خیلی معمولی هستم و سه ساله دارم واجبات رو رعایت میکنم البته سعی میکنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین