2777
2789
عنوان

سن شما وهمسرتون و سن بچهاتون

728 بازدید | 48 پست

سلام  گل گلیا..

چند سالتونه🙋

چندسالگی ازدواج کردید👼

همسرتون چند سالشونه👱

بچهاتون چندسالشونه👶👩

بچه  دوم چندسالگی میارید موافقید یا مخالف

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من خودم ۲۶ سالمه  همسرم  ۲۶ سالشه

دخترم ۴سالشه

شوهرم میگه تنهاست  یکی بیاریم  ولی دلم میخواد برم دانشگاه  نصفه موند ادامه  بدم.....  عشق دبیری کورم کرده😄😄حالا  ازمون  دبیری شرکت کردما ولی چشمممم اب نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرای بیستو چهار شوهرم بیستو شیش پسرمم سه ماهو خوردیه نوزده عقد کردم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

اوووف دبیری فقط سه سال اولش خوبه بقیش پیر میکنه آدمو..

بنده فاطیما18سال دارم..

شووری25

17سالگی با لباس سفید رفتیم خونه ی بخت..

دوقلو هم حاملم..شازده و پرنسسمون تو راهن..

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..

جونم برات بگه

سن خودم26

همسرم31

پسرم8/5

سن ازدواج رونگم که الان سیاه وکبود میشم😅😅😅

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

۲۴سالم 

شوهرمم ۳۲

دخترم یک و نیم ساله 

۱۹سالگی مزدوج شدم 

دلمون میخواد اقدام کنیم واسه دومی خودم دوس دارم فاصله سنیم با بچهام زیاد نباشه و دخترمم تنهاس نیاز به آبجی داره 😻

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐